Bossche Bollen Belevenis

nieuw in ‘s-Hertogenbosch met een Bossche Bol na afloop
Ontdek de magische wereld van de Bossche Bol met De Vlotte Vloot

Vaar mee met De Vlotte Vloot en duik in het hart van Den Bosch voor een unieke ervaring die je smaakpapillen en je gevoel voor avontuur prikkelt: de Bossche Bollen belevenis. Aan de oevers van de historische wateren van Den Bosch bieden wij je een combinatie van avontuur en culinaire ontdekking die je niet wilt missen.

Een belevenis onder het stadhuis van Den Bosch

Je avontuur begint diep onder het stadhuis van Den Bosch, in de mystieke Raadskelder. Hier ontvouwt zich het meest opgeklopte mini-museum ter wereld, gewijd aan de legendarische Bossche Bol. Maar laat je niet misleiden door de eenvoud van dit gebakje; de verhalen en geheimen die het herbergt, zijn allesbehalve gewoon.

Waarom de Bossche Bol?

De Bossche Bol is niet zomaar een gebakje; het is een stukje culinair erfgoed dat zowel Nederlanders als internationale bezoekers fascineert. Maar wat maakt deze delicatesse zo onweerstaanbaar? Is het de glanzende chocoladelaag, de luchtige slagroomvulling, of is er meer aan de hand? Tijdens de Bossche Bollen belevenis duiken we in de geschiedenis, de geheimen en natuurlijk de humor die dit gebakje omringen.

Combineer en beleef meer

Wat is er beter dan de geheimen van de Bossche Bol te ontrafelen? Die kennis combineren met een ontspannen vaartocht op de wateren van Den Bosch! Of je nu kiest voor een avontuur voor of na je culinaire ontdekkingstocht, De Vlotte Vloot zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een mix van cultuur, geschiedenis, en natuurlijk, lekker eten.

Boek jouw Bossche avontuur

Klaar voor een unieke combinatie van varen en proeven? Ontdek de magie van de Bossche Bol en de charmes van Den Bosch vanaf het water met De Vlotte Vloot. Reserveren bij De Vlotte Vloot een plek aan boord en duik in een belevenis die je zintuigen zal prikkelen en je hart voor Den Bosch zal winnen.

Kosten en tijdsduur

In het mini-museum ga je met maximaal 6 personen tegelijk naar binnen. Knus hè? Elke 10 minuten een nieuw groepje. Maar wees gerust, je mag zo lang blijven als je wilt.

Totale duur: gemiddeld 35 minuten.

Entreeprijs: € 15,95 incl. koffie en een Bossche Bol

Reserveren
Bossche Bollen Belevenis in Den Bosch
Bossche Bollen Belevenis

Wil je alleen de Bossche Bollen Belevenis bezoeken? Neem dan een kijkje op de website bosschebollenbelevenis.nl en bestel direct je tickets.