Eend met elektro motor

Zelf varen in een kleurrijke eend

Varen in een kleurrijke eend

Zelf varen in een eend! Het is geen waterfiets, maar een eend aangedreven met een elektro motor. Gewoon heerlijk relaxt met z’n tweetjes of met het gezin over de Bossche wateren dobberen. Er is plaats voor 3 volwassenen (totaal max. 240 kilo), 2 volwassenen en een kind of een volwassene en 2 of 3 kinderen. Je huurt de eend per uur, op de hele en de halve uren. Dus van 10 tot 11 uur of bijvoorbeeld van 13.30 tot 15.30 uur.

Er is ruimte voor een tas met eten en drinken aan boord. Voor kinderen kan er een zwemvest geleend worden. Je krijgt vooraf een uitgebreide uitleg, waardoor iedereen, ook zonder vaarervaring, met deze eend het water op kan.

Reserveren
Op pad met een elektrische eend
Eend met elektrische motor
Varen met een elektrische eend

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend, middag en avond. Je huurt de eend voor 1, 2 of 3 uren. De tarieven zijn inclusief een opgeladen accu, een vaarkaart, eventueel reddingsvesten en professionele uitleg over het gebruik van de eend en het vaarwater in en om ’s-Hertogenbosch.

1 uur varen: € 35
2 uren varen: € 60
3 uren varen: € 80

Beschikbare tijden:
starten op de hele en de halve uren.

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Elektrisch varen Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

Bekijk
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons rondvaartboot

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: koelkast, keukentje en geluidsinstallatie. En voldoende ruime zit- en ligplaatsen. Ook is overkapping mogelijk.

Bekijk
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is volledig elektrisch en is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie. Met overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

Bekijk