Eend met elektro motor

Zelf varen in een kleurrijke eend

Varen in een kleurrijke eend

 

  • max. 2 personen per eend – max. 180 kg. per eend. 2 personen moeten naast elkaar, voor in de eend kunnen zitten. Het zitgedeelte is 74 cm. breed. 
  • 1,5 uur varen
  • € 70 voor 1 of 2 personen

Zelf varen in een eend! Het is geen waterfiets, maar een eend aangedreven met een elektro motor. Gewoon heerlijk relaxt met z’n tweetjes of met het gezin over de Bossche wateren dobberen. Er is plaats voor 2 volwassenen of 1 volwassene en een kind. Max. gewicht per eend is 180 kilo. Je huurt de eend voor 1,5 uur, om 10.00, 12.00 of 14.00 uur.

Er is ruimte voor een tas met eten en drinken aan boord. Voor kinderen kan er een zwemvest geleend worden. Je krijgt vooraf een uitgebreide uitleg, waardoor iedereen, ook zonder vaarervaring, met deze eend het water op kan. Je hebt dus geen vaarbewijs nodig.

Reserveren
Op pad met een elektrische eend
Eend met elektrische motor
Fotograaf Evita Copier - zelf varen in Den Bosch

Vaartijden en tarieven

Varen kan om 10.00, 12.00 en 14.00 uur. Je huurt de eend voor 1,5 uur. De tarieven zijn inclusief een opgeladen accu, een vaarkaart, eventueel zwemvesten en professionele uitleg over het gebruik van de eend en het vaarwater in en om ’s-Hertogenbosch.

1,5 uur | 1-2 personen € 70

Geef op het reserveringsformulier het gewenste tijdstip door en we laten u snel weten wat er mogelijk is.

Bijzonderheden:
Minimale leeftijd bestuurder: 21 jaar.
We verhuren maximaal 2 eenden aan één groep.
Honden zijn niet toegestaan in de eend.

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
zelf sloep varen Den Bosch

elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

Bekijk
Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draakfoto is van voor de 1,5 m social distancing

12 persoons rondvaartboot #coronaproof

Met 1,5 meter afstand is er voor 12 personen plaats op deze open rondvaartboot. Onze schipper zorgt voor een gezellige vaartocht in en om Den Bosch.

Bekijk
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

20 persoons rondvaartboot #coronaproof

Onze volledig elektrische rondvaartboot biedt tijdens de coronamaatregelen ruimte aan 20 gasten aan boord. Iedereen kan dan 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren.

Bekijk