D’n Bourgondiër

Varen in een luxe sloep van bijna 100 jaar oud

Boottocht in ‘s-Hertogenbosch

Onze oude houten sloep van bijna 100 jaar heeft veel ruimte en is voorzien van de luxe van nu. Naast onze schipper kunnen er nog 12 personen meevaren. De boot is voorzien van comfortabele en ruime zit- en ligplaatsen en een goede geluidsinstallatie. We maken het u gemakkelijk. Een schipper van De Vlotte Vloot vaart u rond, zodat u optimaal kunt genieten op het water.

De houten sloep huurt u voor 1 of meerdere uren. We passen de rondvaart op uw wensen aan. U kunt zelf eten en drinken meenemen of wij regelen dit voor u. Kijk voor de mogelijkheden bij arrangementen. Bespreek uw wensen met ons en we zorgen voor een onvergetelijke ervaring op het water. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

reserveren
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

Vaartijden en tarieven

Met D’n Bourgondiër kunt u op elk gewenst tijdstip varen. Minimaal een uur en zo lang als u wilt. Wilt u minimaal 3 uren varen? Dan kunnen we op de Maas varen!

1 uur – € 175
2 uur – € 350
3 uur – € 500

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

Partyboot tot 35 personen

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
Elektrisch varen Den Bosch

7 persoons elektrische sloepen

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

BEKIJK
Zelf varen met de luxe elektrische sloep Uilenburg

7-persoons luxe elektrische sloep

In deze ruime luxe sloep genieten u optimaal van de Bossche wateren. U vaart de sloep zelf en kunt max. 6 andere mee aan boord nemen. U huurt deze sloep voor 2 of 3 uren.

BEKIJK