Bootverhuur

Met een sloep van De Vlotte Vloot verkent u zelf de Bossche wateren. U zit dus zelf achter het roer. U bepaalt zelf uw vaarroute met behulp van de vaarkaart.
Lees verder

Elektrisch aangedreven eend – 1 uur voor € 35,-

Alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin

Deze eend bestuur je zelf. Je kunt er alleen in plaatsnemen of met met max. 2 volwassenen (max. totaal gewicht 240 kg.) Ook 2 volwassenen en een kind of één volwassene en twee kinderen passen erin. Het besturen is eenvoudig, maar je krijgt ook vooraf een goede en uitgebreide uitleg, voordat je het water op gaat. Enige vaarervaring is dus niet nodig.

In het bootje is ruimte om een tas met eten/drinken te plaatsen.

Voor kinderen hebben we reddingsvesten. Geef bij de reservering aan dat je hiervan gebruik wil maken. Geef dan ook aan wat de leeftijd aan, zodat we de maat kunnen bepalen.

lees meer

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend, middag en avond. Je huurt de eend voor 1, 2 of 3 uren. De tarieven zijn inclusief een volgeladen accu, een vaarkaart, eventueel reddingsvesten en professionele uitleg over het gebruik van de eend en het vaarwater in en om ’s-Hertogenbosch.

1 uur varen: € 35,-
2 uren varen: € 60,-
3 uren varen: € 80,-

Beschikbare tijden:
starten op de hele en de halve uren

Varen met een elektrische eend

Eend met elektro motor

Zelf varen en eventueel uw eigen eten en drinken meenemen. Leuk voor het gezin of een teamuitje.

Direct reserverenVaarkaart

“We hebben veel van de stad kunnen zien, nooit geweten dat ‘s-Hertogenbosch zoveel water heeft om doorheen te varen. Ik kende het alleen van de Binnendieze, maar dit was veel leuker.”

– Denise, Tilburg

Elektrische sloep tot 7 personen – 2 uur voor €125,-

Genieten van de rust op het water.

Wij zijn in het bezit van 2 prachtige elektrische sloepen. U kunt deze zelf varen met een groep tot 7 personen. U heeft geen vaarbewijs nodig. Een ervaren schipper legt uit hoe de boot werkt en geeft vaartips. Het fijne van de elektrische sloep is dat u geen motorgeluid hoort. Heerlijk rustig en u hoort zoveel andere geluiden op het water.

Er is ruimte voor hapjes en drankjes aan boord. U neemt dit zelf mee of wij verzorgen dit voor u. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan bij uw reservering aan.

Let op:

 • De bestuurder van de boot mag geen alcohol drinken. Daar wordt streng op gecontroleerd.
 • De minimale leeftijd om deze boot te besturen is 25 jaar.
lees meer

Vaartijden en tarieven

De elektrische sloepen kunnen gemakkelijk 2 uren varen. Varen kan ’s middags en ’s avonds. In de avond is het rustiger op het water en kunt u genieten van de ondergaande zon of verfrissing opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

2 uur varen: € 125,-

Beschikbare tijden:
10:00 – 12:00 uur
16:00 – 18:00 uur

Elektrisch varen Den Bosch

Sloep tot 7 personen

Met z’n 7-en in de elektrische sloep en ook nog zelf varen. Bepaal zelf de vaarroute. Deze sloepen zijn met verschillende arrangementen te boeken.

Direct boot hurenVaarkaart
Vragen? Mogelijk staat het antwoord al bij de

Luxe elektrische sloep tot 7 personen – 3 uur voor €275,-

Voel je een echte kapitein in deze luxe sloep

Onze luxe elektrische sloepen hebben een andere batterijcapaciteit waardoor u langer elektrisch kunt varen, dan met de andere elektrische sloepen. Ook in deze luxe sloepen kunt u zelf varen met nog 6 anderen. Dus 7 personen in totaal. U heeft geen vaarbewijs nodig. U krijgt voor aanvang een duidelijke uitleg over de boot en de vaarroutes.

U voelt zich een echte kapitein in één van onze luxe sloepen de Tramkade of de Uilenburg. Beiden sloepen zijn vernoemd naar bekende en gezellige uitgaangs-gelegenheden in Den Bosch.

Er is ruimte voor hapjes en drankjes aan boord. U neemt dit zelf mee of wij verzorgen dit voor u. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan bij uw reservering aan.

Let op:

 • De bestuurder van de boot mag geen alcohol drinken. Daar wordt streng op gecontroleerd.
 • De minimale leeftijd om deze sloep te besturen is 25 jaar.
lees meer

Vaartijden en tarieven

Met de luxe elektrische sloepen kunt u  2 of 3 uren varen. In de ochtend, namiddag of avond. De exacte vaartijden zijn in overleg. Op basis van uw wensen en beschikbaarheid van de luxe sloepen, bekijken we welk tijdstip mogelijk is.

2 uur varen: € 200,-
3 uur varen: € 275,-

Beschikbare tijden:
in overleg: ochtend, namiddag of avond

Zelf varen met de luxe elektrische sloep Uilenburg

Luxe sloep tot 7 personen

Met z’n 7-en in onze luxe elektrische sloep en ook nog zelf varen. Bepaal zelf de vaarroute. Deze sloepen zijn met verschillende arrangementen te boeken.

Direct boot hurenVaarkaart

Arrangementen

U vraagt wij varen. Wij maken uw dagje uit in Den Bosch graag onvergetelijk. Daarom hebben we diverse arrangementen samengesteld die u kunt boeken bij reservering van één van onze boten. Wel zo makkelijk.

Picknicken

Heerlijke dik belegde sandwiches van desembrood van Bakkerij Royal met tonijnsalade of oude kaas met mangochutney, croissants met jam en boter,  citroencake, en nog meer.

Lees meer

2 of 3 gangen Café diner

Maak uw dagje uit in Den Bosch compleet. Gezellig en lekker dineren na afloop van uw vaartocht. Het kan bij Café de Unie, aan de Zuid Willemsvaart. U heeft de keuze uit een 2- of 3-gangen diner.

Lees meer

Bossche Bollen workshop

Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de 1,5 uur durende workshop bij Bakkerij Royal. U kunt met een kleine groep deelnemen aan de inloopworkshop. Of reserveer een privé workshop.

Lees meer

Shared dining

Ga eerst gezellig samen varen en vervolgens genieten van kleine gerechten in een 3-, 4- of 5-gangen diner bij Bodega de Unie. Shared dining kan met 2 of meer personen.

Lees meer

Maatwerk

Wilt u eens echt iets anders? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

Worstenbroodjes workshop

Combineer uw vaartocht met een workshop echte Brabantse worstenbroodjes maken. Leer in 1,5 uur hoe het deeg gemaakt wordt en stel zelf uw vulling samen voor uw eigen unieke smaak.

Lees meer

Beleef het met de Vlotte Vloot

Ons motto is niet voor niets ‘u vraagt wij varen’. Van bruiloft op het water tot bedrijfsuitje. Van vrijgezellenfeest tot familiedag. Het kan met een boot met schipper van De Vlotte Vloot.

Bruiloft op het water

Maak u meeste bijzondere dag nog specialer. Vier uw bruiloft op één van onze boten. Bijvoorbeeld met een klein gezelschap in D’n Bourgondiër of met 35 personen in D’n Dieske.

Lees meer

Vrijgezellenfeest

Ga los in Den Bosch! Combineer een vaartocht met een andere activiteit en zoek ’s avonds het bruisende nachtleven op. Jullie zijn dan verzekerd van een vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Lees meer

Familiedag

Jij organiseert dit jaar de familiedag. Maar wat ga je doen? Varen natuurlijk! Gezellig met de hele familie met hapjes en drankjes, bijkletsen en ondertussen ‘s-Hertogenbosch vanaf het water bewonderen.

Lees meer

Praktische informatie

Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. Mocht u een boot willen huren, neem dan altijd een geldig legitimatiebewijs mee. U betaalt vooraf de borg en de kosten van de huur en brandstof. Voordat u aan boord gaat, krijgt u een goede duidelijke instructie over het varen en uitleg over de mogelijke vaarroutes aan de hand van de vaarkaart.

Opstapplaats

De Vlotte Vloot ligt bij Stadsstrand De Witte Sieb, Vaaltweg in ’s-Hertogenbosch.

Parkeren

U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vaarregels

Ook op het water rond Den Bosch gelden regels. En die regels gelden eigenlijk voor heel Nederland. U vindt alle regels op de website van Rijkswaterstaat en op politie.nl. Regels en tips die wij extra willen benadrukken:

  • Drink geen alcohol als u de boot bestuurt. Op het water wordt hierop streng gecontroleerd en de boetes bij overtreding zijn hoog.
  • Leg de boot goed aan. Twijfelt u of het goed is dan kunt u ons altijd bellen. Een foto van de situatie kan ons helpen een juiste inschatting te maken. Laat geen waardevolle spullen in de boot achter als u aanmeert en de boot verlaat.
  • Neem altijd het rode koordje (dodemansknop) dat aan de motor zit mee als u de boot verlaat. Of de sleutels bij de elektrische sloepen.
  • Heeft u kinderen aan boord? Laat ze dan continu hun zwemvest aanhouden.
  • Groet de medemens op het water. Wel zo vriendelijk en zo weet u meteen of ze u gezien hebben.
  • Houd handen binnenboord. Ook bij in- en uitstappen. Dan kunt u zich nooit bezeren.
  • Vaar niet te dicht op beroepsvaart en hinder hen ook niet bij hun werk.