Cocktail workshop

Zelf cocktails maken aan boord
Ga op zoek naar jouw favoriete cocktail

Altijd al eens willen ervaren hoe je cocktails maakt? En alles te weten komen over cocktails? En ze ook nog eens allemaal proeven? Het kan met een cocktail workshop aan boord van D’n Dieske.

Een bartender van Shake ‘M Cocktails leert je tijdens de vaartocht alle kneepjes van het cocktail shaken. Of gewoon cocktails maken, want niet alle cocktails hoeven ‘geshaked’ te worden. Samen met de bartender ga je op zoek naar jouw favoriete cocktail.

Shake ‘M Cocktails maakt gebruik van de beste merken, materialen, ingrediënten en de lekkerste recepten.  Er zijn  verschillende mogelijkheden voor de workshop. Jullie maken tijdens de workshop 1 gezamenlijke cocktail (stirr) en 1 of 2 cocktail(s) waarbij jullie zelf keuzes moeten maken qua ingrediënten. Natuurlijk mogen jullie de cocktails zelf opdrinken. En ook met de BOB kunnen we rekening houden!

Een cocktail workshop aan boord van een van onze sloepen is het ultieme dagje uit. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag. Een leuke activiteit en het is zo geregeld bij De Vlotte Vloot.

Cocktail workshop op 't water

Prijzen en beschikbaarheid

De cocktail workshop is alleen beschikbaar bij de vaartochten met een schipper, en vanwege de ruimte alleen op D’n Dieske.

Je kunt kiezen uit 2 of 3 cocktails maken:

tijdsduur (afhankelijk van groepsgrootte)prijs
2 cocktails1 tot 1,5 uur€ 28,95 p.p
3 cocktails1,5 tot 2 uur€ 32,95 p.p.

Bijzonderheden

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief de huur van de boot.

* Vanwege de inkoop en planning hanteren we een annuleringstermijn. Tot 5 dagen voor aanvang kan je de cocktail workshop kosteloos annuleren.  Annuleer je binnen die termijn, dan brengen we het volledige bedrag in rekening.

* De cocktail workshop is vanaf 8 personen tot maximaal 25 personen. Ben je met een grotere groep? Neem dan contact op via info@devlottevloot.com om te bespreken wat er eventueel mogelijk is.

* Voor 10 uur vinden we het te vroeg een cocktail. En na 22.00 uur wordt het te donker voor de workshop op ’t water.

Reserveren