Cocktail workshop

Maak en leer zelf je cocktails maken
Shake ’n Learn cocktail workshop (aan boord)

€ 40 p.p. incl. een rijk gevulde borrelplank ‘to share’

Wil je zelf ook eens cocktails leren maken? Dat kan! We werken hiervoor samen met Hello My Friend – cocktails and streetfood. Hierdoor kan je vanaf nu cocktailworkshops boeken voor tijdens het varen! En dat al vanaf 6 personen! Super leuk om een cocktailworkshop te doen voor een vrijgezellenfeest, een dagje met vriendinnen of als bedrijfsuitje. De workshop is mogelijk aan boord van D’n Dieske of D’n Moerasdraak.

Hoe ziet de cocktail workshop eruit?
De cocktailworkshop bestaat uit diverse onderdelen en hoe lang het duurt hangt af van het aantal personen aan boord. Houd rekening met ongeveer 1,5 uur bij 6 personen, 2 uur bij 10 personen en nog langer als je met meer personen bent. We maken graag een inschatting voor je op basis van het aantal gasten aan boord.

De bartender maakt cocktails naar keuze en je kunt stap voor stap zien waaruit de cocktails zijn opgebouwd.

Vervolgens maak jij zelf een cocktail voor een dorstige vriend of vriendin!

Hierna gaan jullie cocktails maken op snelheid en houden we een wedstrijdje wie het snelste een cocktail in kan zetten! Bij cocktails shaken is snelheid immers een vereiste!

Ook krijg je een rijk gevulde borrelplank op tafel om je cravings te stillen.

Hou jij wel van cocktails, maar wil je liever gewoon dat ze voor je neus worden gezet, terwijl jij lekker van de zon geniet? Dat kan natuurlijk ook hè. Geef bij de bartender je voorkeur aan en hij maakt voor jouw smaak de perfecte cocktail.

cocktail workshop Hello my Friend

Prijzen en beschikbaarheid

De cocktail workshop is alleen beschikbaar bij de vaartochten met een schipper, en vanwege de ruimte alleen op D’n Dieske of D’n Moerasdraak. Maar de workshop is ook voor of na het varen mogelijk bij Hello my Friend (kleine 15 minuten loopafstand van onze locatie).

De workshop duurt minimaal 1,5 uur en kost € 40 p.p. incl. een rijk gevulde borrelplank ‘to share’.

Bijzonderheden

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief de huur van de boot.

* Vanwege de inkoop en planning hanteren we een annuleringstermijn. Tot 5 dagen voor aanvang kan je de cocktail workshop kosteloos annuleren.  Annuleer je binnen die termijn, dan brengen we het volledige bedrag in rekening.

* De cocktailworkshop is op vrijdagen en zaterdagen mogelijk tot 16 uur.

Reserveren