D’n Dieske

Volledig elektrische grote sloep voor max. 35 personen

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Met onze volledig elektrische feestboot D’n Dieske kunt u met een grote groep, tot 35 personen, genieten van een rondvaart door de Bossche wateren. Geniet 1 of 2 uren op deze boot die voorzien is van een goede geluidsinstallatie, banken en statafels, koelkast, een dak van zonnepanelen en de gasten kunnen zowel zitten als staan en dat zowel buiten als onder het dak van zonnepanelen.

Tijdens de rondvaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. U kunt uw eigen muziek opzetten of de schipper zet een afspeellijst op dat past bij de gasten en het thema van het feestje aan boord.

De boot is uitermate geschikt voor:

* Personeelsuitje
* Vrijgezellenfeest
* Verjaardagfeest
* Rondvaart met gids
* Familie uitje
* Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Opstapplaats

Onze vaste opstap- en uitstaplocatie is bij Stadsstrand De Witte Sieb, aan de Vaaltweg in ‘s-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op slechts een kwartiertje lopen vanaf het centraal station of centrum van de stad.Wilt u ergens anders op- en/of uitstappen? Houd dan rekening met extra vaartijd die we in rekening moeten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Dieske koopt u de drank af. We serveren bier, witte wijn, rose wijn, water (bruisend of plat), cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden. Zelf drank meenemen aan boord is niet toegestaan op deze boot.

1 uur € 12,50 p.p.
2 uur € 22,50 p.p.
3 uur € 30,00 p.p.

Reserveren
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen
Elektrische feestboot voor 40 personen

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Dieske varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

1 uur – € 275 -> openingsaanbieding in 2019: € 250 voor 1 uur
2 uur – € 550 -> openingsaanbieding in 2019: € 500 voor 2 uren

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

D’n Bourgondiër

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: comfortabele en ruime zit- en ligplaatsen, goede geluidsinstallatie, toilet en wasbakje. Ook is overkapping mogelijk.

BEKIJK
Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draak

D’n Draak tot 35 personen

D’n Draak is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping bij regen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
Elektrisch varen Den Bosch

De St. Jan en De Moriaan

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

BEKIJK