Ouwe Dirk

Het meest authentieke schip van Den Bosch.

Rondvaart voor groepen tot 80 personen.

Dit schip heeft een maximum capaciteit van tachtig personen en natuurlijk kunt u ook op dit schip gebruik maken van alle consumpties en buffetten. Het is voorzien van een aangepast toilet en heeft een gezellige bar aan boord.

Wanneer wij buiten ‘s-Hertogenbosch varen kan het bovendek uitgeklapt worden. Het schip straalt een nostalgische sfeer uit, en aan boord waant u zich in het jaar 1912. Of u nu kiest voor een rondvaart of een dagtocht-privé of avondtocht met diner, een mooie sfeervolle vaartocht is gegarandeerd.

Voor deze rondvaart werken we samen met Rederij Wolthuis.

Reserveren
Rondvaart Den Bosch met De Vlotte Vloot

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons luxe sloep

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu:voldoende en comfortabele zit- en ligplaatsen, toilet, wasbakje en geluidsinstallatie. Diverse arrangementen zijn mogelijk bij deze rondvaart.

bekijk
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

bekijk
elektrisch varen in Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 3 uren. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw goed gevulde koelbox.

bekijk