Grote sloep

Heerlijk varen door Den Bosch met maximaal 10 personen (wonend op hetzelfde adres #coronaproof)

Zelf varen in een grote ruime sloep

2 uren varen
max. 10 pers. € 150

Conform de coronaregels is het volgende toegestaan: 

  • maximaal 10 personen per sloep (uit hetzelfde gezin en wonend op hetzelfde adres)
  • maximaal 2 personen per sloep (niet wonend op hetzelfde adres)
  • 2 uren varen
  • diverse vaartijden in de ochtend, middag en avond

We houden zo rekening met meerdere mensen die willen varen, tijd om de sloepen goed schoon te maken na de verhuur en niet te veel mensen tegelijk op de steiger om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. 

U bent zelf de kapitein op deze zeer ruime, stabiele sloep. Er is voldoende zit- en ligplaats en u kunt uw koelbox of picknickmand makkelijk kwijt. Of maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze arrangementen, dan regelen wij het eten en drinken voor u.

Deze grote sloep huur je in de ochtend, middag of begin van de avond.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van onze reddingsvesten. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan aan bij de reservering met daarbij de leeftijd van degene die het zwemvest gaat dragen.

De minimale leeftijd om deze sloep te varen is 25 jaar.
Vaarbewijs is niet nodig. Vooraf ontvang je een goede, gedegen uitleg over de sloep en de regels op het water. 

reserveren
Ruime sloep om zelf te varen voor max. 10 personen

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend en ’s avonds. In de avond is het rustiger op het water en kunt u genieten van de ondergaande zon of verfrissing opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

2 uren varen | max. 10 pers. | €150

Geef op het reserveringsformulier welk tijdsblok u wilt varen. Wij bekijken of dit mogelijk is en laten u dit zo snel mogelijk weten. 

Ruime sloep om zelf te varen

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.

Eend met elektro motor

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

20 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is ook tijdens de coronamaatregelen geschikt om met groepen te varen. 20 personen aan boord zijn toegestaan en hebben dan 1,5 meter ruimte om zich heen. Er is een geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen.

BEKIJK
D'n Moerasdraak rondvaartboot Den Bosch

35 persoons rondvaartboot

Deze grote elektrische rondvaartboot is geschikt voor 35 pers. met 1,5 m afstand. En is uitgerust met banken en statafels, sfeervolle verlichting, een goede geluidsinstallatie en toilet.

BEKIJK