Luxe elektrische sloep

Elektrisch varen door Den Bosch met maximaal 7 personen

Elektrisch varen

De Tramkade en de Uilenburg. Onder Bosschenaren ook wel bekend als uitgaanslocaties, maar het zijn ook de namen van onze luxe elektrische sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig om deze sloep te varen. In totaal kunnen er 7 personen (max. 560 kg) in de boot.

De boten hebben comfortabele banken en ook de kapitein heeft een goed overzicht over de sloep en de omgeving. Er is voldoende ruimte zodat u ook uw eigen koelbox met eten en drinken mee kunt nemen. Of bestel een lunchpakket voor onderweg of combineer uw vaartocht met een diner na afloop. Bekijk de arrangementen wat we u kunnen bieden.

De luxe elektrische sloep huurt u voor 3 uren. U ontvangt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep en de vaarroutes. De vaarroutes zijn aangegeven op de vaarkaart, die u meekrijgt tijdens de vaartocht. Gaan er jonge kinderen mee? Daarvoor hebben we voldoende reddingsvesten in verschillende maten. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan bij uw reservering.

reserveren
Zelf varen met de luxe elektrische sloep Uilenburg

Vaartijden en tarieven

Varen kan aan het begin van de middag en in de avond. U heeft alle tijd om lekker rustig door Den Bosch te varen. ’s Avonds is het rustiger op het water en kunt u op de Ertveldplas genieten van de ondergaande zon en de verkoeling opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

De minimale leeftijd om deze sloep te varen is 25 jaar.

2 uren € 200
3 uren € 275

Beschikbare tijden:

In overleg en op basis van beschikbaarheid. In de ochtend, namiddag of avond.

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Varen met een elektrische eend

Eend met elektro motor

Gezellig met z’n tweeën of drieën (max. 240 kg) in een kleurrijke eend varen. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kiest zelf of u 1, 2 of 3 uren wilt varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons rondvaartboot

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: koelkast, keukentje en geluidsinstallatie. En voldoende ruime zit- en ligplaatsen. Diverse arrangementen mogelijk bij deze rondvaart.

BEKIJK