D’n Draak

De boottocht voor feestjes op het water, tot 35 personen.

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

U kunt bij de Vlotte Vloot een boottocht maken met grote groepen tot 35 personen. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. Onze grootste boot is uitgerust met comfortabele banken en statafels, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

De boot is uitermate geschikt voor:

  • Personeelsuitjes
  • Vrijgezellenfeest
  • Kinderfeestjes
  • Rondvaart met gids
  • Familie uitje
  • Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Reserveren
Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draak

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Draak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

1 uur – € 200
2 uur – € 400
3 uur – € 575

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

D’n Bourgondiër

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: comfortabele en ruime zit- en ligplaatsen, goede geluidsinstallatie, toilet en wasbakje. Ook is overkapping mogelijk.

BEKIJK
zelf varen - sloep huren Den Bosch

Sloepje tot 5 personen

Gezellig met z’n tweeën of maximaal vijf personen. Er liggen zachte kussens op de banken en er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand. Diverse arrangementen mogelijk bij deze sloep.

BEKIJK
Elektrisch varen Den Bosch

De St. Jan en De Moriaan

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

BEKIJK