D’n Draak

De boottocht voor feestjes op het water, tot 20 personen.

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

U kunt bij de Vlotte Vloot een boottocht maken met grote groepen tot 20 personen. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. Deze boot is uitgerust met comfortabele banken en statafels, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

De boot is uitermate geschikt voor:

  • Personeelsuitjes
  • Vrijgezellenfeest
  • Kinderfeestjes
  • Rondvaart met gids
  • Familie uitje
  • Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Reserveren
Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draak

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Draak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

1 uur – € 200
2 uur – € 400
3 uur – € 575

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

D’n Bourgondiër

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: comfortabele en ruime zit- en ligplaatsen, goede geluidsinstallatie. Ook is overkapping mogelijk bij slecht weer.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons feestboot

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
elektrisch varen in Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloep. U huurt de boot voor 3 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is voldoende ruimte voor uw koelbox.

BEKIJK