D’n Draak

De boottocht voor feestjes op het water, tot 12 personen #coronaproof

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

U kunt bij de Vlotte Vloot een boottocht maken met een groepen tot 12 personen, in de periode dat social distancing van 1,5 meter geldt. Geldt de 1,5 meter niet? Dan kunnen er 20 personen op deze boot. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. Deze boot is uitgerust met comfortabele banken en statafels, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

De boot is uitermate geschikt voor:

  • Personeelsuitjes
  • Vrijgezellenfeest
  • Kinderfeestjes
  • Rondvaart met gids
  • Familie uitje
  • Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Reserveren
Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draakfoto is van voor de 1,5 m social distancing

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Draak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

1 uur – € 175
2 uur – € 350
3 uur – € 500

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Gezellig samen varen in een elektrische eend. Plezier gegarandeerd. Geschikt voor volwassenen en volwassenen en een kind.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

20 persoons feestboot #coronaproof

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, statafels, een goede geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
elektrisch varen in Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloep. U huurt de boot voor 2 of 4 uren. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is voldoende ruimte voor uw koelbox.

BEKIJK