Elektrische sloep

Elektrisch varen door Den Bosch met maximaal 7 personen (tot 1 juni, max. 3 personen)

Elektrisch varen

*** Vanwege de coronamaatregelen hebben we een paar aanpassingen gedaan, die tot 1 juni gelden: 

  • maximaal 3 personen per sloep
  • 2 uren varen
  • op elk gewenst tijdstip (mits beschikbaar)

We houden zo rekening met meerdere mensen die willen varen, tijd om de sloepen goed schoon te maken na de verhuur en niet te veel mensen tegelijk op de steiger om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. 

We beschikken over 6 mooie elektrische sloepen. Deze boot vaart u zelf en er kunnen maximaal 7 personen (max. 560 kg) in. De boten zijn ruim, er is voldoende zitplaats en u kunt uw koelbox of picknickmand makkelijk kwijt. Of maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze arrangementen, dan regelen wij het eten en drinken voor u.

De elektrische sloep huur je 3 uren, in de ochtend, middag of avond.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan aan bij de reservering met daarbij de leeftijd van degene die het zwemvest gaat dragen.

De minimale leeftijd om deze sloep te varen is 25 jaar.

reserveren
Elektrisch varen Den Bosch
elektrisch varen in Den Bosch

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend en ’s avonds. In de avond is het rustiger op het water en kunt u genieten van de ondergaande zon of verfrissing opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

tot 1 juni: 2 uren varen | €75
vanaf 1 juni: 3 uren vanaf € 105,-

Tot 1 juni: op elk gewenst tijdstip dat u wil varen. Geef dit op het reserveringsformulier aan. Wij bekijken wat er mogelijk is en laten u dit zo snel mogelijk weten. 

Vanaf 1 juni, beschikbare tijden:
9.30 – 12.30 uur (€ 105)
13.30 – 16.30 uur (€ 125)
17.30 – 20.30 uur (€ 110)

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.

Eend met elektro motor

Met twee volwassenen, of nog een kind erbij of een volwassene en twee kinderen (max. 240 kg) in een kleurrijke eend varen. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kiest 2 uren in de eend varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons rondvaartboot

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: koelkast, keukentje en geluidsinstallatie. En voldoende ruime zit- en ligplaatsen. Diverse arrangementen mogelijk bij deze rondvaart.

BEKIJK