Elektrische sloep

Elektrisch varen door Den Bosch met maximaal 7 personen

Elektrisch varen

We beschikken we over 2 ‘gewone’ elektrische sloepen. Deze boot vaart u zelf en er kunnen maximaal 7 personen (max. 560 kg) in. De boten zijn ruim, er is voldoende zitplaats en u kunt uw koelbox of picknickmand makkelijk kwijt. Of maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze arrangementen, dan regelen wij het eten en drinken voor u.

De elektrische sloep kun je huren voor 2 uur.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

De minimale leeftijd om deze sloep te varen is 25 jaar.

reserveren
Elektrisch varen Den Bosch

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend en ’s avonds. De tijd hiertussen hebben we nodig om de accu’s weer bij te laden. In de avond is het rustiger op het water en kunt u genieten van de ondergaande zon of verfrissing opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

2 uren € 125

Beschikbare tijden:
10:00 – 12:00 uur
16:00 – 18:00 uur

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.

Eend met elektro motor

Gezellig met z’n tweeën of drieën (max. 240 kg) in een kleurrijke eend varen. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kiest zelf of u 1, 2 of 3 uren wilt varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

BEKIJK
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons rondvaartboot

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: koelkast, keukentje en geluidsinstallatie. En voldoende ruime zit- en ligplaatsen. Diverse arrangementen mogelijk bij deze rondvaart.

BEKIJK