Sloepje

Zelf varen met maximaal 5 personen

Aluminium sloepen

Een sloep huren in Den Bosch met z’n tweeën of met het hele gezin. Onze aluminium sloepjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen. En u zit zelf achter het roer. U heeft alle vrijheid om zelf de Bossche wateren te ontdekken. De boten zijn voorzien van comfortabele kussens en er is voldoende ruimte voor uw proviand voor onderweg. Dit kunnen wij voor u regelen of u neemt zelf een koelbox met inhoud mee.

Een boot van De Vlotte Vloot huurt u voor 3 uur.  Een ervaren schipper geeft u vooraf een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  ontvangt u een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot uw beschikking. Op aanvraag kunt u gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

Reserveren
5persoons sloep

Vaartijden en tarieven

Varen kan in de ochtend, middag en avond. U huurt de sloep voor 3 uren. De tarieven zijn inclusief brandstof, een vaarkaart, eventueel reddingsvesten en professionele uitleg over het gebruik van de sloep en het vaarwater in en om ’s-Hertogenbosch.

3 uur varen: € 90,-

Beschikbare tijden:
10:30 – 13:30 uur
14:00 – 17:00 uur
17:30 – 20:30 uur

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
Elektrisch varen Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Nauwelijks motorgeluid met onze elektrische sloepen. U huurt de boot voor 2 uur. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor uw proviand.

Bekijk
Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

12 persoons rondvaartboot

Bijna 100 jaar oude houten sloep met de luxe van nu: koelkast, keukentje en geluidsinstallatie. En voldoende ruime zit- en ligplaatsen. Ook is overkapping mogelijk.

Bekijk
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

35 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is volledig elektrisch en is uitgerust met comfortabele bankjes, verlichte statafels, koeling voor drankjes, geluidsinstallatie. Met overkapping van zonnepanelen. We kunnen u compleet ontzorgen.

Bekijk