Trouwen op het water

Vier de mooiste dag op een boot

Trouwceremonie of receptie

Echt trouwen met jullie dierbaarste familie en vrienden èn een trouwambtenaar aan boord van D’n Dieske of D’n Moerasdraak. Of jullie trouwen op een andere locatie in de stad en vieren de receptie aan boord van een van onze boten. Wij helpen graag om op een unieke manier te trouwen, zoals jullie persoonlijk zelf wensen.

Maatwerk

We hebben verschillende boten beschikbaar. Lekker met z’n tweetjes door de stad varen, dan is varen in een elektrische eend een unieke belevenis. Jullie kunnen ook de getuigen of bruidsmeisjes of -jongens mee nemen.  Maar willen jullie gevaren worden, dan is D’n Dieske geschikt. Daar kunnen 20 personen aan boord. Of D’n Moerasdraak, hierop kunnen 30 personen.

De tijden zijn flexibel evenals de catering en het entertainment. Willen jullie bijvoorbeeld gerechtjes aan boord of alleen proosten op al het moois dat er is? Met onze ervaring met bruiloften op het water brengen we u graag op ideeën.

Neem contact op via info@devlottevloot.com of bel 06 28 23 38 23 om alle wensen met elkaar te bespreken.

Trouwen op het water in Den Bosch
uniek teamuitje met rondvaartboot door Den Bosch

Teamuitje

Teambuilding op het water. Combineer de rondvaart bijvoorbeeld met een speurtocht of een vraag-en-antwoordspel. Gewoon relaxen kan uiteraard ook.

Lees meer
varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch

Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Vier het op één van onze boten. Met je eigen muziek, eten en drinken. Of wij regelen alles voor een feestje om nooit te vergeten.

Lees meer
familiedag in Den Bosch voor elk budget

Familiedag

Een familiedag organiseren? Een rondvaart gecombineerd met een dagje Den Bosch. Wij regelen het eten en drinken of dit nemen jullie zelf mee.

Lees meer