Waterfiets

Actief door Den Bosch varen op een waterfiets.

Waterfietsen door Den Bosch

1 uur varen | max. 2 pers. | € 25
  • maximaal 2 personen per waterfiets
  • 1 uur varen, of langer als je wil
  • diverse starttijden mogelijk

We beschikken over 10 zeer comfortabele en kleurrijke waterfietsen. Lekker met z’n tweeën actief door de stad, of gezellig met een hele groep.

Op een waterfiets navigeer je makkelijk op je eigen tempo door het water, terwijl je ook nog lekker in beweging bent. Lekker zitten, je benen zijn in beweging en ondertussen geniet je van de stad ‘s-Hertogenbosch. En je bent ook nog eens hartstikke ‘groen’ bezig!

De waterfiets is makkelijk te besturen, zowel voor- als achteruit. Je bepaalt zelf het tempo van de vaartocht. Wil je heel veel zien en lekker in beweging zijn, dan trap je lekker door. Wil je relaxen en op je gemak genieten op het water, dan pas je je traptempo daarop aan. Je bepaalt het helemaal zelf. Eenvoudig toch?!

De minimale leeftijd voor de waterfiets is 18 jaar. Vaarbewijs is niet nodig. 

reserveren
waterfietsen in Den Bosch

Vaartijden en tarieven | 1 uur

Starttijden ieder uur vanaf 9.30 uur.

1 uur varen | max. 2 pers. | € 25

Direct boeken

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.

Eend met elektro motor

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

20 persoons rondvaartboot

D’n Dieske is geschikt om met groepen te varen tot en met 20 personen. Er is een geluidsinstallatie en overkapping van zonnepanelen. Wij kunnen voor versnaperingen aan boord zorgen of je regelt dat zelf.

BEKIJK
rondvaart in Den Bosch met D'n Moerasdraak

30 persoons rondvaartboot

Deze grote elektrische rondvaartboot is geschikt voor 30 personen. En is uitgerust met banken en statafels, sfeervolle verlichting, een goede geluidsinstallatie en toilet.

BEKIJK