Kom jij ons team versterken?

We kunnen altijd extra man-/vrouwkracht gebruiken.
Lees verder
Varen op de Ertveldplas

Vacature medewerker

Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke dag op het water?

Je helpt mee met de dagelijkse werkzaamheden bij De Vlotte Vloot. Dit bestaat o.a. uit het onderhoud van de boten, schoonmaakwerkzaamheden, de uitgifte en inname van onze huurboten. Je staat dus klanten te woord, legt uit hoe de boten werken, wat de vaarregels zijn, geeft toelichting op de vaarkaart en zorgt vooral dat ze een leuk uitje op het water hebben.

Lees meer
elektrische sloep
Vacature botenpoetser

Zorg jij dat de boten er spik en span bij liggen?

Je verzorgt al onze boten. Het gaat voornamelijk om het schoonmaken, schrobben, droogmaken van onze waterfietsen, gemotoriseerde sloepen, de elektrische eenden en de rondvaartboten D’n Dieske en D’n Moerasdraak. Daarnaast zorg je ook dat het terrein er netjes bij ligt. Je ruimt afval op dat gasten achterlaten en verwisselt de volle vuilinisbakken.

Lees meer

Vacature schipper

Laat jij onze gasten al het moois van ‘s-Hertogenbosch vanaf het water zien?

Als schipper bij De Vlotte Vloot zorg jij ervoor dat onze gasten een overgetelijk uitje op het water hebben. Je bent verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen aan boord. Je bent aanspreekpunt voor de gasten en zorgt voor een veilige inzet van onze boten. Je vaart diverse routes in en om het centrum van ‘s-Hertogenbosch met één van de rondvaart-/feestboten D’n Dieske of D’n Moerasdraak. Je laat onze gasten kennis maken met al het moois dat ‘s-Hertogenbosch vanaf het water te bieden heeft.

Lees meer
D'n Moerasdraak
Speciale wensen? Geen probleem!