Wijn op ’t zand

Wijnproeverij voor of na de vaartocht
Varen èn genieten van heerlijke wijnen

Voorafgaand aan de vaartocht of juist na afloop genieten van heerlijke wijnen op ’t Stadsstrand De Witte Sieb. De Wijndivas verzorgen het voor je.

Wijnproeverij op ’t zand

Op het Stadsstrand De Witte Sieb zetten we een leuke en gezellige wijnbar neer. Met de voeten in het zand en een wijntje in de hand. De Wijndivas organiseren in samenwerking met ons een compleet vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

Jullie kunnen eerst wijnen proeven en daarna gaan varen op D’n Dieske of D’n Bourgondiër. Of eerst varen en daarna genieten van een wijnproeverij. Geef je voorkeur aan in het open invulveld op het reserveringsformulier. Onze boten vertrekken ook vanaf het stadsstrand.

In anderhalf uur tijd proeven jullie zes verschillende wijnen. De Wijndivas vertellen over de gebieden waar de wijnen vandaan komen en wat de wijn bijzonder maakt. En heb je een speciale vraag over de wijn, dan staan ze klaar om je van een antwoord te voorzien.  Heerlijk ongedwongen en laagdrempelig. Het gaat vooral om het genieten, in ’t zand en van de wijnen.

Aantal personen
Het minimum aantal personen voor de wijnproeverij op ’t zand is 10 personen. Er zit eigenlijk geen maximum aan, maar houdt rekening met de capaciteit op de grootste boot van 35 personen.

Soorten wijnen
De Wijndivas selecteren verschillende bijzondere wijnen voor jullie. Heb je speciale wensen of wil je zelf de Wijndivas wijnen kiezen, neem dan contact op via info@devlottevloot.com zodat we een maatwerkpakket voor je kunnen samenstellen.

Wijn op ’t water
Liever tijdens de rondvaart genieten van een wijnproeverij? Dan kan ook. Bekijk ons arrangement Wijn op ’t water.

wijnproeverij aan boord van D'n Draak

Prijzen en beschikbaarheid

Wijn op ’t zand is alleen beschikbaar in combinatie met een vaartocht met een schipper, dus op D’n Bourgondiër of D’n Dieske.

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: een Vlotte Vloot pakket of een VIP pakket. Het verschil zit in de soorten en prijzen van de wijnen die geproefd worden.

Vlotte Vloot pakket VIP Pakket
1,5 uur wijnproeverij (6 verschillende wijnen)€ 17,50 p.p.€ 20,00 p.p.

De huur van D’n Dieske, D’n Bourgondiër of D’n Dieske is niet bij deze prijs inbegrepen.

Bijzonderheden

  • Vanwege de inkoop en planning hanteren we een annuleringstermijn. Tot 5 dagen voor aanvang kan je het Wijn op ’t zand-arrangement kosteloos annuleren. Dit geldt ook voor het hapjes arrangement als je dat hebt besteld. Annuleer je binnen die termijn, dan brengen we het volledige bedrag in rekening.
  • De wijnproeverij is vanaf 10 personen tot … zoveel als je wilt. Maar houd rekening met de maximale capaciteit van D’n Dieske (35 personen) en D’n Bourgondiër (12 personen). Ben je met een grotere groep? Neem dan contact op via info@devlottevloot.com om te bespreken wat er eventueel mogelijk is.
  • Voor 10 uur vinden we het te vroeg voor een wijntje. En na 22.00 uur is het stadsstrand niet meer beschikbaar voor een wijnproeverij.
Reserveren