Wijn op ’t water

Wijnproeverij aan boord
Varen èn genieten van heerlijke wijnen

Wat is er heerlijker dan genieten op het water met een wijntje in de hand? Dat kan tijdens een vaartocht met een wijnproeverij van de Wijndivas.

Wijnproeverij op ’t water

Tijdens je vaartocht op D’n Dieske komen de Wijndivas aan boord. Je kunt 1 uur een wijnproeverij doen of 2 uren. Uiteraard kan je 3 uren of meer varen, dan zijn een deel van de vaartocht de Wijndivas aan boord. Ze vertellen over de gebieden waar de wijnen vandaan komen en wat de wijn bijzonder maakt. En heb je een speciale vraag over de wijn, dan staan ze klaar om je van een antwoord te voorzien.  Heerlijk ongedwongen en laagdrempelig. Het gaat vooral om het genieten, op het water en van de wijnen. Ook alcoholvrije wijnen zijn mogelijk.

Aantal personen
Op D’n Dieske passen 35 personen (buiten coronatijd), maar om voldoende ruimte te houden voor het inschenken van de wijnen, het uitdelen ervan en de nodige aandacht tijdens de uitleg, hanteren we een maximum van 25 personen. De wijnproeverij is mogelijk bij minimaal 10 personen.

Soorten wijnen
De Wijndivas selecteren verschillende wijnen voor jullie. Ook zijn er heerlijke wijnen zonder alcohol te proeven, als dat gewenst is. Laat je verrassen en inspireren. Wijnen proeven is ook een stukje ontwikkeling van smaak, en soms een beetje uit je comfort zone worden gehaald. Maar wil je zelf Wijndivas wijnen uitkiezen? Dat kan, dan maken we een offerte op maat. Neem dan contact op via info@devlottevloot.com

wijnproeverij aan boord van D'n Draak

Prijzen en beschikbaarheid

Wijn op ’t water is alleen beschikbaar bij de vaartochten met een schipper, dus op D’n Dieske od D’n Moerasdraak.

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: een Vlotte Vloot pakket of een VIP pakket. Het verschil zit in de soorten en prijzen van de wijnen die geproefd worden.

D’n Dieske – wijnproeverij 10 – 25 personen
D’n Moerasdraak – wijnproeverij tot 35 personen.

Vlotte Vloot pakket VIP Pakket
1 uur wijnproeverij
(4 verschillende wijnen)
€ 15,00 p.p.€ 17,50 p.p
2 uur wijnproeverij
(7 verschillende wijnen)
€ 17,50 p.p.€ 20,00 p.p.

De huur van D’n Dieske od D’n Moerasdraak is niet bij deze prijs inbegrepen.

Bijzonderheden

* Vanwege de inkoop en planning hanteren we een annuleringstermijn. Tot 5 dagen voor aanvang kan je het Wijn op ’t water-arrangement kosteloos annuleren. Dit geldt ook voor het hapjes arrangement als je dat hebt besteld. Annuleer je binnen die termijn, dan brengen we het volledige bedrag in rekening.

* De wijnproeverij is tot maximaal 25 personen. Ben je met een grotere groep? Neem dan contact op via info@devlottevloot.com om te bespreken wat er eventueel mogelijk is.

* Voor 10 uur vinden we het te vroeg voor een wijntje. En na 22.00 uur wordt het te donker voor de combinatie wijn op ’t water.

Reserveren