Wijnproeverij

Vaar- en wijnervaring bij De Vlotte Vloot en Proef
Beleef een unieke vaar- en wijnervaring met De Vlotte Vloot en Proef

1,5 uur | € 40 p.p.

Welkom aan boord bij De Vlotte Vloot, waar we je meenemen op een onvergetelijke reis over de wateren van Den Bosch, gecombineerd met een exclusieve wijnproeverij bij Wijnwinkel Proef. Dit bijzondere arrangement is de perfecte manier om te genieten van de schoonheid van Den Bosch vanaf het water, terwijl je je smaakpapillen verwent met een selectie van voortreffelijke wijnen.

Een smaakvolle ontdekkingstocht

Het wijnproeverij-arrangement is een ware ontdekkingstocht voor de zintuigen. Je proeft zes zorgvuldig geselecteerde wijnen, van sprankelend wit en fris rosé tot volle rode wijnen. Deze proeverij duurt 1,5 uur en vindt plaats in de gezellige ambiance van wijnwinkel Proef, prachtig gelegen aan de Zuid Willemsvaart.

Exclusief te boeken bij een vaartocht

Om van deze unieke wijnproeverij te genieten, is het noodzakelijk deze te combineren met de huur van een van onze prachtige rondvaartboten D’n Dieske of D’n Moerasdraak. Dit arrangement biedt een complete ervaring van varen en proeven, speciaal voor gasten van De Vlotte Vloot.

Voor wie direct naar de wijn wil

Heb je interesse in alleen de wijnproeverij zonder vaartocht? Geen probleem! Wij verwijzen je graag door naar wijnwinkel Proef. Voor meer informatie over hun wijnproeverijen, bezoek de website van Proef.

Flexibele tijden en extra gemak

De wijnproeverijen bij wijnwinkel Proef zijn mogelijk van dinsdag t/m zondag. De wijnproeverijen starten om 13:00 uur en om 15:00 uur van dinsdag t/m zaterdag, en op zondagen om 14:30 uur. Voor een naadloze ervaring biedt De Vlotte Vloot de mogelijkheid om direct bij wijnwinkel Proef op of uit te stappen tegen een kleine meerprijs, afhankelijk van de gekozen boot.

Reserveer jouw onvergetelijke ervaring

Kies voor een dag vol ontspanning, schoonheid en culinaire verrassingen met het vaar- en wijnproeverij-arrangement van De Vlotte Vloot en Proef. Of je nu iets bijzonders te vieren hebt of gewoon wilt genieten van een dagje uit, wij zorgen voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Reserveer vandaag nog je rondvaart en wijnproeverij en laat je betoveren door de pracht van Den Bosch en de heerlijke wijnen van wijnwinkel Proef.

Reserveren
Wijnproeverij bij wijnwinkel Proef
Wijnproeverij

De wijnproeverij kost € 40 p.p en duurt 1.5 uur.