Arrangementen

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een
aantal mooie arrangementen voor u samengesteld
Lees verder

Picknicken

Met een uitgebreid lunchpakket van Bakkerij Royal

Picknicken op ’t water of aan ’t water. In ieder geval lekker genieten in de buitenlicht. U bepaalt zelf waar en wanneer u het lekkers uit het picknickpakket van Bakkerij Royal nuttigt.

Er is toch niets fijner dan dobberen op het water en genieten van een heerlijke lunch?

Beschikbaar bij de de 5-persoons sloep en de 7-persoons elektrische sloep.

Bakkerij Royal maakt heerlijk sandwiches met dikke plakken brood. U kunt u laten verrassen met oudekaas en mosterd of een sandwich met overheerlijke tonijnsalade. Daarnaast treft u o.a. een verse croissant aan en heerlijke zoete lekkernijen. Ook zit er in het pakket een fles puur sap. 

Picknickpakket voor 2 personen: € 22,50

picknicken met lunchpakket van Bakkerij Royal

Een zeer complete lunch met zoet en hartig

Geef bij uw reservering aan dat u het arrangement ‘picknicken’ erbij wil.

reserverenlees meer
Lees hier reacties van onze klanten
We konden het niet eens op, zoveel was het.- Anthoinette
We hebben ons bootje aangemeerd en zijn toen gaan genieten van de lunch. Zo hebben we optimaal van het varen genoten èn van de lunch.- Frank en Daisy
Zojuist van de sloep afgekomen. Heerlijk gevaren en zeer zeker ook aan te raden voor Bosschenaren.- Arthur van den Heuvel

Wijn op ’t water

Wijnproeverij aan boord van D’n Draak of D’n Bourgondiër

Samen met de Wijndivas maken we uw vaartocht compleet. Een wijnproeverij aan boord van onze boten D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Tijdens de vaartocht komen de Wijndivas aan boord. Je kunt een wijnproeverij van 1 of 2 uren doen. Tijdens een vaartocht van 3 uren of langer, stappen de Wijndivas halverwege van boord of aan boord. Je krijgt informatie over de gebieden waar de wijnen vandaan komen en wat de wijn bijzonder maakt. En uiteraard is het mogelijk allerlei vragen over de wijn te stellen.

Aantal personen
Op D’n Draak passen 35 personen, maar om voldoende ruimte te houden voor het inschenken van de wijnen, het uitdelen ervan en de nodige aandacht tijdens de uitleg, hanteren we een maximum van 25 personen. De wijnproeverij is mogelijk bij minimaal 10 personen.

Op D’n Bourgondiër kunnen maximaal 12 personen en dan is er nog voldoende ruimte voor de Wijndivas. Het minimale aantal personen is 8, het maximale aantal voor de wijnproeverij is 11. Omdat er 1 plaats vrijgehouden moet worden voor een Wijndiva.

Dit arrangement is alleen te bestellen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër.

U kunt kiezen uit 2 pakketten: een Vlotte Vloot pakket of een VIP pakket. Het verschil zit in de soorten en prijzen van de wijnen die geproefd worden.

D’n Draak – wijnproeverij 10 – 25 personen
D’n Bourgondiër – wijnproeverij 8 – 12 personen

Vlotte Vloot
pakket
 VIP Pakket
1 uur wijnproeverij
(4 wijnen)
€ 15,00 p.p.€ 17,50 p.p
2 uur wijnproeverij
(7 wijnen)
€ 17,50 p.p.€ 20,00 p.p.

De huur van D’n Draak, D’n Bourgondiër of D’n Dieske is niet bij deze prijs inbegrepen.

Met dit arrangement hebben jullie meteen een leuke invulling van het vrijgezellenfeest, de familiedag of het bedrijfsuitje.

Genieten van een wijntje op ’t water

Op ’t reserveringsformulier vinkt u ‘wijn op ’t water’ aan. Vervolgens ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging u een formulier waarop u aangeeft of u het Vlotte Vloot pakket of het VIP pakket wilt. U kiest één van deze pakket. Het is niet mogelijk een combinatie te maken.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Vriendelijke service super en lekker meteen aan de rand van de stad. Echt een aanrader.- Arno van Breugel
Heerlijke dag gehad!!! Een echte aanrader.- Maurits Kuijs

Brabants genieten

Drankjes en iets te knabbelen voor onderweg

Frisdrinken, rosé en witte wijn, bier of koffie en thee? Met een Bossche bol of echte Brabantse worstenbroodjes? En lekker bij de borrel: chips of borrelnootjes.

Onze boten zijn uitermate geschikt om lekker te genieten. En dat kunt u ook met een drankje en wat lekkers erbij doen. Wij regelen dit graag voor u.

Dit arrangement is alleen te bestellen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Assortiment

 • Bavaria 330 ml  € 2,00
 • Witte wijn (droog) 750 ml  € 15,00
 • Rosé 750 ml  € 15,00
 • Coca cola 330 ml € 2,00
 • Chaufontaine blauw 330 ml € 2,00
 • Spa rood 1500 ml € 4,00
 • Koffie € 1,50
 • Thee € 1,50
 • Chips naturel zak  € 4,00
 • Chips paprika zak  € 4,00
 • Borrelnootjes per portie  € 4,00
 • Bossche bol per stuk  € 2,50
 • Bossche bol mini per stuk  € 2,00
bossche bol koffie thee

Een compleet verzorgde rondvaart is zo geregeld

Geef bij uw reservering aan dat u het arrangement ‘Brabants genieten’ wil. Wij sturen u daarna een digitaal formulier waarop u aangeeft wat u wilt en hoeveel.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
De sfeer was erg relaxed, mooie en schone boot en de kaptein was erg aardig. Kortom een geslaagde middag- Yannick
Was een gezellige boot rit. Beetje muziek, eten en drinken mee en dan vliegt de tijd. Het mooie weer maakten het helemaal perfect, maar er was ook een deel overdekt voor de mensen die daar geen zin in hadden.- anoniem

Cocktail workshop

Leer cocktails maken aan boord

Wil je zelf leren hoe je cocktails maakt? Altijd al verschillende cocktails willen proeven? Dit kan tijdens een van onze cocktail­workshops op D’n Draak of D’n Bourgondiër. Een unieke ervaring met Shake ‘M Cocktails! Tijdens de workshop ga je met de cocktailbartender opzoek naar jouw favoriete cocktail.

Jullie maken tijdens de workshop 1 gezamenlijke cocktail (stirr) en 1 of 2 cocktail(s) waarbij jullie zelf keuzes moeten maken qua ingrediënten. Natuurlijk mogen jullie de cocktails zelf opdrinken. En ook met de BOB kunnen we rekening houden!

Tijdens de cocktailworkshop krijg je uitleg van een professionele bartender die je de fijne kneepjes van het vak leert. Uiteraard maken we gebruik van de beste materialen, ingrediënten en lekkerste recepten.

Dit arrangement is alleen te bestellen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Prijzen
(vanaf 8 personen)

* 2 cocktails maken € 28,95 p.p. Duur 1 tot 1,5 uur

* 3 cocktails maken € 32,95 p.p. Duur 1,5 tot 2 uur afhankelijk van groepsgrootte.

De huur van D’n Draak, D’n Bourgondiër of D’n Dieske is niet bij deze prijs inbegrepen.
Cocktails aan boord van De Vlotte Vloot

Maak je vrijgezellenfeest compleet: varen en cocktails maken

Geef bij de reservering aan dat je het arrangement ‘Cocktails workshop’ wil. Wij sturen je daarna een digitaal formulier waarop je aangeeft of je 2 of 3 cocktails wilt maken en met hoeveel personen je bent.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Johan en zijn team zijn ontzettend leuke mensen. We hebben een hele gezellige boottrip gehad rondom Den-bosch. Wij komen deze zomer zeker terug. Bedankt Johan en team Vlotte Vloot- Cassandra Tas (via Tripadvisor)
Vandaag met een vriendinnengroep gevaren met De Vlotte Vloot. In 1 woord: TOP! De eigenaar (Johan) is onwijs enthousiast en aardig, de boot is top en de omgeving prachtig. Veel keuzes in type boot, in- of exclusief (onbeperkt) drank en (eigen) muziek aan boord. Een aanrader om in een gezellige ambiance door Den Bosch te varen!- Floor 100 (via Tripadvisor)

Lekker snacken

Van bitterbal tot broodje hamburger

In samenwerking met dé snackbar van ‘s-Hertogenbosch hebben we een lekker snack arrangement samengesteld. Bij uw reservering geeft u aan dat u het ‘lekker snacken’ arrangement wilt. U ontvangt vervolgens van ons een online bestelformulier waarop u aangeeft met hoeveel personen u bent en wat u wilt bestellen.

U haalt zelf uw bestelling tijdens uw vaartje op, op het afgesproken tijdstip. U meert hiervoor aan in de Smalle Haven. Even naar boven lopen, de kade op, parallel aan het water lopen en u ziet Snackbar Kees Kroket dan links voor u.

Dit arrangement is alleen te bestellen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Assortiment

Broodje frikadel € 2,90
Broodje kroket € 2,90
Broodje hamburger, sla, augurk, uienringen € 3,80

Bittergarnituur € 0,50 per stuk (3 hapjes p.p. is gemiddeld)
Kaassoufleés, kipnuggets, kipfingers, frikandel, bitterbal

Bitterballen € 0,50 per stuk

Bij alle bestellingen zit er gratis saus bij.

Kees Kroket_bittergarnituur

Genieten van een lekkere borrelhap

We halen de warme snacks tijdens uw vaart op in de Smalle Haven.

reserverenlees meer
Lees ervaringen over ons ‘Lekker snacken’ arrangement
We hadden gewoon warme bitterballen aan boord! Wat een luxe.- Dispuut heren

Wijn op ’t zand

Wijnproeverij op ’t Stadsstrand De Witte Sieb
Voorafgaand aan de vaartocht of juist na afloop genieten van heerlijke wijnen op ’t Stadsstrand De Witte Sieb. De Wijndivas verzorgen het voor je.
Maak je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander feestje compleet met een wijnproeverij voor of na de vaartocht. Op het stadsstrand zetten we een mooie wijnbar neer en in 1,5 uur tijd proef je 6 verschillende wijnen. De Wijndivas vertellen over de gebieden waar de wijnen vandaan komen en wat de wijn bijzonder maakt. En heb je een speciale vraag over de wijn, dan staan ze klaar om je van een antwoord te voorzien.  Heerlijk ongedwongen en laagdrempelig. Het gaat vooral om het genieten, in ’t zand en van de wijnen.

 

Dit arrangement is alleen te bestellen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: een Vlotte Vloot pakket of een VIP pakket. Het verschil zit in de soorten en prijzen van de wijnen die geproefd worden.

Vlotte Vloot
pakket
 VIP Pakket
1,5 uur wijnproeverij (6  wijnen)€ 17,50 p.p.€ 20,00 p.p.

De huur van D’n Draak, D’n Bourgondiër of D’n Dieske is niet bij deze prijs inbegrepen.

De wijnproeverij is vanaf 10 personen tot … zoveel als je wilt. Maar houd rekening met de maximale capaciteit van D’n Draak (35 personen) en D’n Bourgondiër (12 personen). Ben je met een grotere groep? Neem dan contact op via info@devlottevloot.com om te bespreken wat er eventueel mogelijk is.

wijnproeverij op het zand

Wijntje in de hand, voetjes in ’t zand

Op het reserveringsformulier vinkt u ‘wijn op ’t zand’ aan. Vervolgens ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging u een formulier waarop u aangeeft of u het Vlotte Vloot pakket of het VIP pakket wilt. U kiest één van deze pakketten. Het is niet mogelijk een combinatie te maken.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
De accommodaties waren erg goed, genoeg ruimte op de boot, en een koelkast voor het bier, een ingebouwde geluidsinstallatie ook nog. De kapitein was een aardige man, ook niks op aan te merken!-

Koffie/thee met zoet of hartig

Bossche bol, tartellete of een worstenbroodje

Tijdens uw rondvaart door Den Bosch kunt u genieten van koffie of thee met wat lekkers erbij. Probeer eens de bijzondere Bossche bollen van Bakkerij Royal. Naast de traditionele met chocolade en slagroom zijn er ook varianten met caramel en zeezout of witte chocolade met framboos. Of wilt u liever iets kleins? Probeer dan een van de heerlijke tartelettes.

Maar een echt warm Brabants worstenbroodje behoort ook tot de mogelijkheden.

Al deze lekkernijen zijn afkomstig van Bakkerij Royal.

Dit arrangement is alleen bij D’n Draak of D’n Bourgondiër te bestellen.

Assortiment

 • Tartelletes € 2,00 per stuk, keuze uit:
  • lemon curd & eiwitschuim
  • chocolade & espresso
  • witte chocolade & framboos
  • witte chocolade & pistache
  • pure chocolade & zoute karamel
 • Traditionele Bossche bol met pure chocolade  € 2,50
 • Traditionele Bossche bol, maar dan iets kleiner € 2,00
 • Speciale Bossche bol € 2,75 per stuk, keuze uit:
  • karamel en zeezout bol
  • extra dark bol
  • witte chocolade en framboos bol
  • verrassingsbol: de ene keer met limoen, dan weer met speculaas en melkchocolade
 • Worstenbroodjes € 2,00 per stuk

Heerlijk voor bij de koffie

Wij zorgen dat de Bossche bollen of tartelletes aan boord zijn bij vertrek. De worstenbroodjes halen we tijdens de rondvaart op, zodat ze warm geserveerd worden.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Wij kregen voor ons huwelijk een cadeaubon voor een boottocht. Konden we nog een keer samen in het huwelijksbootje stappen.- Nicky en Sam
Super avond gehad tijdens maritiem! Dankjewel Johan voor de leuke avond. Alles was super geregeld en zeker erg gezellig!- Iris van Zelderen

Shared dining

Kleine gerechten die met z’n tweeën te delen zijn

Na uw rondvaart kunnen jullie met elkaar bij Café De Unie genieten van een diner dat je met elkaar deelt. Verschillende gerechten waar je met elkaar van kan proeven. Er zijn 3, 4 of 5-gangen mogelijk en je kiest uit vlees, vis of vegetarisch of een combinatie. Is er iets dat je echt niet lust, dan kan je dit kenbaar maken bij De Unie voor aanvang van het diner.

Na afloop van de rondvaart kun je in 14 minuten van het stadsstrand naar Café de Unie lopen.

3-gangen diner € 25,00
4-gangen diner € 29,00
5-gangen diner € 33,00

Voorbeeld: bestel je een 3-gangen menu en je bent met 10 personen, dan bestel je maximaal 15 gerechten. Eén gerecht is immers om te delen. Je kunt ook minder bestellen, dan zijn de porties van de gerechten iets groter, omdat deze met meer mensen gedeeld worden.

Jullie krijgen brood & Pata Negraham van het zwarthoefvarken van ons, om de eerste trek mee te stillen. Dit krijg je bovenop de 3, 4 of 5 gangen.

Dit arrangement is bij alle boten te bestellen.

Vegetarisch

 • Brood met alioli
 • Spaanse zoete peper met zeezout
 • Aardappel, tomatensaus en aioli
 • Aardappel, kerrie

Vis

 • Gamba’s in knoflookolie, pepers en brood
 • Aardappeltortilla met pata negra/vis/pepers
 • Kort gegrilde tonijn, tauge, komkommer, ketjap, wasabi
 • Baby inktvisjes, citroen en ravigottesaus
 • Spaans aardappelsalade met vis

Vlees

 • Ham van het zwarthoefvarken, picos
 • Gegrilde chorizo, brood en tomatensalade
 • Krokant buikspek, ketjap, gebakken ui
 • Kalfsbiefstuk, mozzarella, tomaat en basilicum
 • Ribeye met bearnaisesaus
 • Gemarineerde lamsspiesjes, met tortilla
 • Gebroken eieren, secreto iberico en ui
 • Biefstuk, pepersaus en frietjes
dinerarrangement Bodega De Unie rondvaart Den Bosch

Eens iets anders dan een blokje kaas of plakje worst

Dit arrangement is bij al onze boten te bestellen. Shared dining vindt plaats bij Café de Unie.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Geen restaurant meer beschikbaar voor onze grote groep. Dan maar lekker snacken aan boord tijdens onze vaartocht. Wat een goede oplossing was dat.- Hugo Zwart
Waanzinnig leuke manier om Den Bosch eens van de andere kant te bekijken. Mooie bootjes, goede uitleg en super service. Doen we snel weer.- Sharon Roest

Café diner

2 of 3 gangen diner na afloop van uw rondvaart

‘s-Hertogenbosch verkennen vanaf het water, lekker ronddobberen. En de dag afsluiten met een 2 of 3-gangen diner bij Café De Unie. Speciaal voor vaarders bij De Vlotte Vloot hebben we samen met Café De Unie en lekker diner samengesteld. U reserveert en betaalt bij De Vlotte Vloot. U hoeft alleen de drankjes tijdens het diner nog af te rekenen.

2-gangen diner € 24,50
3-gangen diner € 29,50

Na uw vaartocht loopt u vanaf het stadsstrand in 14 minuten naar Café De Unie.

Dit arrangement is bij alle boten te bestellen.

Voorgerechten

 • Gamba’s al ajillo
 • Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing
 • Cocktail van kip & kerrie

Hoofdgerechten

 • Spaanse kip met mojo (soort salsa)
 • Saté van varkenshaas
 • Biefstuk met pepersaus/rode portsaus/roquefortsaus

Nagerechten

 • Verwennerij van chocolade
 • Aardbeien Romanoff
3 gangen diner Cafe de Unie rondvaart Den Bosch

Sluit de dag af met een lekker diner

Dit arrangement is bij al onze boten te bestellen. U geniet van dit diner bij Café De Unie.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Een babyshower op een boot. Wie denkt daar aan? Wij dus. Alles veilig met reddingsvesten voor de kinderen. En zelf niet al drukte in huis.- M. Hijmans
Geweldig leuk om rond de stad te varen zonder schipper, gewoon picknickmand mee en zelf op avontuur.- Edwin Lieven

Fingerfood

Tapasachtige hapjes die uit de hand te eten zijn

Geen gedekte tafel waar iedereen aan moet zitten, maar gezellig met z’n allen genieten van diverse kleine gerechten. Dit arrangement is te nuttigen bij Café De Unie of op D’n Draak of D’n Bourgondiër.

Er zijn vis, vlees en vegetarische gerechten. De minimale afname is 3 gerechten per persoon voor € 12,00. Ieder gerecht dat erbij besteld wordt is € 4,00. 3 à 4 gerechten p.p. is voldoende als maaltijd.

Dit arrangement is bij alle boten te bestellen.
Vaart u zelf, dan geniet u na afloop van uw vaartocht van dit arrangement.

Vaart u met een schipper, dan kan dit arrangement aan boord van D’n Draak of D’n Bourgondiër genuttigd worden.

Gerechten om te delen
(1x brood of pimientos is voldoende voor 3 personen)

 • Brood met aioli
 • Pimientos de padron (warme Spaanse zoete pepers met zeezout)

Koude gerechten

 • Spaanse tonijnsalade op stokbroodje
 • Avocadocreme met garnaaltjes
 • Aardappeltortilla met spinazie & chorizo
 • Aardappeltortilla met aioli
 • Crostini met salade van Pata Negraham

Warme gerechten

 • Heerlijk kreeftensoepje
 • Langzaam gegaarde tonijnfilet
 • Risotto van kreeft
 • Kabeljauw op Baskische wijze
 • Dadels in spek
 • Spiesje van kippendijen met avocadocreme
 • Lamsspiesje op Oosterse wijze
 • Kroketjes van Pata Negraham
 • Oma’s stoofpotje van rundvlees met piccalilly
fingerfood arrangement De Unie rondvaart Den Bosch

Kleine gerechten lekker uit de hand eten

Dit arrangement is bij al onze boten te bestellen. Maar alleen aan boord van D’n Draak en D’n Bourgondiër te nuttigen. Of bij Café De Unie als u zelf gevaren heeft.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Je 50e verjaardag op koningsdag vieren is natuurlijk al heel speciaal en als je dan ook nog eens op het water rond je lievelingsstad mag dobberen op een geweldige boot met een hele leuke schipper dan kan je verjaardag toch niet meer kapot! Vlotte vloot, super bedankt, het was fantastisch!!- Martine van Doorn

Bossche bollen workshop

In combinatie met een rondvaart = een compleet dagje uit

Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de workshop Bossche bollen. In samenwerking met Bakkerij Royal hebben we dit arrangement voor u samengesteld. Een ideaal uitje voor een familiedag of personeelsuitje in combinatie met een vaartocht.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en u leert u zelf die smakelijke bol kunt maken. Het eindresultaat is direct op te eten of mee te nemen. Koffie en/of thee zijn inbegrepen bij de workshop.

U kunt starten met de workshop en vervolgens relaxen tijdens een rondvaart. Of u gaat eerst gezellig varen en daarna aan de slag tijdens de workshop. U reserveert bij De Vlotte Vloot, wij overleggen met Bakkerijk Royal voor het beste tijdstip zodat workshop en rondvaart goed op elkaar aansluiten.

Inloop workshop | vanaf 1 persoon, u sluit dan aan bij andere deelnemers
1 – 6 personen € 18,50 p.p.
Privé workshop | aantal deelnemers
25 of meer  € 15,50 p.p.
20 of meer  € 18,50 p.p.
15 of meer  € 21,00 p.p.
10 of meer  € 23,50 p.p.
6 of meer  € 26,00 p.p.
Bossche bollen workshop dagje uit rondvaart den bosch

Het perfect dagje uit in Den Bosch

Kleine groepen nemen deel aan de inloopworkshop. Voor groepen vanaf 6 personen wordt er een privé workshop gegeven.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Het vrijgezellenfeest in één keer geregeld. Bossche bollen workshop, varen, lekker uit eten en daarna stappen.- Marjan Zijlstra
Wat geweldig leuk om met jullie bootjes te varen! Een echte aanrader om de stand van een andere kant te zien!- Johan Kivits

Worstenbroodjes workshop

Leuk voor vrijgezellenfeest of teamuitje

Bepaal zelf de unieke en bijzondere smaak van uw worstenbroodje tijdens de 1,5 uur durende workshop. Bij Bakkerij Royal leert u hoe u het deeg moet maken, kneden en de nodige aandacht moet geven voor de heerlijke smaak. Vervolgens stelt u zelf de vulling samen en maakt u het worstenbroodje af.

Deze workshop is zeer goed te combineren met een vaartocht met D’n Bourgondiër of D’n Draak. Maar ook met de sloepen die u zelf kunt varen kunt uw deze combinatie reserveren. Wij stemmen met Bakkerij Royal de tijdstippen af, zodat de rondvaart en de workshop goed op elkaar aansluiten.

Inloop workshop | vanaf 1 persoon, u sluit dan aan bij andere deelnemers
1 – 6 personen € 18,50 p.p.
Privé workshop | aantal deelnemers
25 of meer  € 15,50 p.p.
20 of meer  € 18,50 p.p.
15 of meer  € 21,00 p.p.
10 of meer  € 23,50 p.p.
6 of meer  € 26,00 p.p.
workshop worstenbroodjes dagje uit rondvaart Den Bosch

Zelf dé Brabantse specialiteit leren maken

Bij uw rondvaart met een schipper kunnen we u bij Bakkerij Royal afzetten. Vaart u zelf, dan kunt u in iets meer dan 10 minuten van het stadsstrand naar de workshoplocatie lopen.

reserverenlees meer
Lees ervaringen van onze klanten
Nooit gedacht dat worstenbroodjes maken zo leuk kon zijn. Wat hebben we gelachen en vooral genoten.- organisator personeelsuitje

Kadobon

Geef eens een boottocht cadeau

Verras iemand op een originele manier. Een boot huren bij De Vlotte Vloot is een leuk cadeau waar uzelf met vriend, vriendin, jarige, familie, bruidspaar of buren van kunt genieten. Op een heerlijk ontspannen manier Den Bosch ontdekken vanaf het water. U vaart zelf langs de oude vestigingswerken en door de mooie wateren van de Aa, Dommel en Dieze.

Ons vertrekpunt is bij Stadsstrand De Witte Sieb, een ideale opstapplek om de vaartocht te combineren met een bezoek aan de bruisende binnenstad. Met gratis parkeermogelijkheden. Den Bosch staat niet voor niks bekend als meest gastvrije stad van Nederland!!

U bepaalt zelf de waarde van uw kadobon. Neem contact op voor de mogelijkheden.

kadobon vaartocht cadeau geven

Verras eens met een rondvaart

Een kadobon voor elke gewenste vaart, passend bij uw budget.

kadobon aanvragen
Speciale wensen? Geen probleem!