D’n Dieske

Volledig elektrische grote sloep voor 20 personen #coronaproof

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 200
2 uur – € 400
3 uur – € 575

Met onze volledig elektrische feestboot D’n Dieske kunt u met een grote groep van 20 personen, genieten van een rondvaart door de Bossche wateren. Zolang de social distancing van 1.5 meter geldt, kunnen er max. 20 personen op deze boot. Geldt de 1,5 meter afstand niet, dan mogen er 35 personen op.

Geniet 1, 2, 3 of meer uren op deze boot die voorzien is van een goede geluidsinstallatie, banken en statafels. De gasten kunnen zowel zitten als staan en dat zowel buiten als onder het dak van zonnepanelen.

Tijdens de rondvaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. U kunt uw eigen muziek opzetten of de schipper zet een afspeellijst op dat past bij de gasten en het thema van het feestje aan boord.

De boot is uitermate geschikt voor:

* Personeelsuitje
* Vrijgezellenfeest
* Verjaardagfeest
* Rondvaart met gids
* Familie uitje
* Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Opstapplaats

Onze vaste opstap- en uitstaplocatie is bij Stadsstrand De Witte Sieb, aan de Vaaltweg in ‘s-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op slechts een kwartiertje lopen vanaf het centraal station of centrum van de stad.Wilt u ergens anders op- en/of uitstappen? Houd dan rekening met extra vaartijd die we in rekening moeten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Dieske bieden we drie opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* op nacalculatie
* u neemt het zelf mee, en betaalt € 25 schoonmaakkosten

Drankafkoop
We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 10,00 p.p.
2 uur € 15,00 p.p.
3 uur € 20,00 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van d’n Dieske

Nacalculatie
U kunt ook drankjes bestellen aan boord en dan rekenen we direct na afloop af. Eventueel kan een factuur hiervoor later verzonden worden. We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola.

Bier € 2,50 per blikje
Witte wijn en rosé € 4,50 per glas
Cola € 2,50 per blikje
Chaufontaine blauw € 2,50
Spa rood € 2,50 per glas
Koffie € 1,75 per kopje
Thee € 1,75 per kopje

Zelf meenemen
Ook is het mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Wij rekenen dan wel € 25 schoonmaakkosten.
Let op: dit zijn geen opruimkosten, u dient zelf glazen, blikjes, zakjes, bakjes, etc. op te ruimen en weg te gooien. Ook dient u zelf voor de koeling te zorgen d.m.v. koelboxen en/of bakken met ijsblokjes.

Reserveren
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Dieske varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en u kunt tot 3 uren varen. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 200
2 uur – € 400
3 uur – € 575

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
Rondvaart Den Bosch met De Vlotte Vloot

Ouwe Dirk tot 80 personen

Zowel binnen als buiten op het dek zitten en genieten van ‘s-Hertogenbosch met uw hele familie of de grote vriendengroep. Deze boot bieden we aan i.s.m. Rederij Wolthuis.

BEKIJK
7 persoons zelf varen in Den Bosch

7 persoons elektrische sloep

Je hoort alleen het water tegen de boot, geen motorgeluid in onze elektrische sloep. Je huurt de boot voor 2 of 4 uren. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor goed gevulde koelbox.

BEKIJK