D’n Dieske

Volledig elektrische grote sloep voor 20 personen

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 250
1,5 uur – € 375
2 uur – € 475
2,5 uur – € 593,75
3 uur – € 700

Met onze volledig elektrische feestboot D’n Dieske kunt u met een grote groep van 20 personen, genieten van een rondvaart door de Bossche wateren.

Geniet 1, 2, 3 of meer uren op deze boot die voorzien is van een goede geluidsinstallatie, banken en statafels. De gasten kunnen zowel zitten als staan en dat zowel buiten als onder het dak van zonnepanelen.

Tijdens de rondvaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. U kunt uw eigen muziek opzetten of de schipper zet een afspeellijst op dat past bij de gasten en het thema van het feestje aan boord.

De boot is uitermate geschikt voor:

* Personeelsuitje
* Vrijgezellenfeest
* Verjaardagfeest
* Rondvaart met gids
* Familie uitje
* Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

Opstapplaats

Onze vaste opstap- en uitstaplocatie is bij Stadsstrand De Witte Sieb, aan de Vaaltweg in ‘s-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op slechts een kwartiertje lopen vanaf het centraal station of centrum van de stad. Wilt u ergens anders op- en/of uitstappen? Houd dan rekening met extra vaartijd die we in rekening moeten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Dieske bieden we de volgende opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* u neemt het zelf mee

Drankafkoop
We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 15,00 p.p.
1,5 uur € 20,00 p.p
2 uur € 22,50 p.p.
2,5 uur € 25.00
3 uur € 27,50 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van d’n Dieske

Zelf meenemen
Ook is het mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Houd dan ook rekening met koeling door bijvoorbeeld koelboxen en/of bakken met ijsblokjes. En zorg zelf ook plastic bekers e.d.

Reserveren
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Dieske varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en u kunt tot 3 uren varen. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 250
1,5 uur – € 375
2 uur – € 475
2,5 uur – € 593,75
3 uur – € 700

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
rondvaart in Den Bosch met D'n Moerasdraak

Grote rondvaartboot tot 30p.

Onze grote elektrische rondvaartboot biedt plaats van 30 personen, waarbij 1.5 meter afstand tot elkaar gegarandeerd kan worden. De boot is geschikt voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, familiedagen en educatieve rondvaarten.

BEKIJK
Waterfiets huren in Den Bosch

2 persoons waterfiets

Lekker op je eigen tempo door het water varen/fietsen. En nog lichaamsbeweging ook! Leuk met z’n tweeën, ook voor groepen mogelijk.

BEKIJK