D’n Dieske

Volledig elektrische grote sloep voor 20 personen

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Prijzen, incl. schipper

1 uur     € 250
1,5 uur  € 375
2 uur     € 475
2,5 uur  € 587,50
3 uur     € 700

Langer varen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch
elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch

Over de boot D’n Dieske

Met onze volledig elektrische feestboot D’n Dieske kun je met een grote groep van 20 personen, genieten van een rondvaart door de Bossche wateren.

Geniet 1, 2, 3 of meer uren op deze boot die voorzien is van een goede geluidsinstallatie, banken en statafels. De gasten kunnen zowel zitten als staan en dat zowel buiten als onder het dak van zonnepanelen.

Er is geen toilet aan boord. Maar we bouwen altijd een sanitaire stop tijdens de vaartocht in. Bij diverse horeca in Den Bosch mogen we van hun toilet gebruik maken.

Tijdens de rondvaart stuurt een gezellige schipper jullie over de Bossche wateren. Je kunt je eigen muziek opzetten of de schipper zet een afspeellijst op dat past bij de gasten en het thema van de vaartocht of het feestje aan boord.

Reserveren

Vaartijden

We varen met D’n Dieske wanneer je wil. Er zijn geen vaste tijden, maar tussen 9 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds is het heerlijk op het water. Wil je na 22 uur ’s avonds varen? Dan rekenen we daar een toeslag voor.

Vaak wordt er gekozen om 2 of 3 uren te varen. Korter is mogelijk, maar dan horen we vaak van onze gasten ‘zijn we er nu al?’.

Reserveren

Vaarroute

Er zijn verschillende routes om te varen in Den Bosch. Specifieke wensen kan je altijd aangeven bij de kapitein. En als het mogelijk is om daar langs te varen, waar jij wil, dan doen we dat uiteraard.

Meestal beginnen we de route met de rivier De Dommel. We pakken nog wat meer van het stadscentrum mee via de Brede en Smalle Haven. Soms plakken we daar de Zuid Willemsvaart aan vast of de rivier de Aa. Als de muziek luider moet, dan kiezen we ervoor om richting Ertveldplas, sluis Engelen en de Industriehaven te gaan. We kunnen/mogen met onze boten niet onder de huizen door varen (De Binnendieze).

Bekijk alvast onze vaarkaart voor de mogelijke routes.

Eten en drinken aan boord

Drankjes aan boord

Op D’n Dieske bieden we de volgende opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* je neemt het zelf mee

Drankafkoop

We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat), cola (zero) en ice tea green. Je betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 17,50 p.p.
1,5 uur € 22,50 p.p
2 uur € 25,00 p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.
3 uur € 30,00 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van d’n Dieske

Zelf meenemen

Ook is het mogelijk dat je zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Houd dan ook rekening met koeling door bijvoorbeeld koelboxen en/of bakken met ijsblokjes. En zorg zelf ook plastic bekers e.d.

Hapjes aan boord

Neem zelf chips, nootjes, kaas, worst of andere snacks mee aan boord. Of laat het door ons verzorgen. Zoals bittergarnituur of Fingerfood, als alternatief voor een diner. Ook is het mogelijk om een (luxe) lunch, broodjes, puntzakken friet of een borrelplank aan boord te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren

Op- en uitstaplocatie

Onze vaste opstap- en uitstaplocatie is bij aan de Vaaltweg in ‘s-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op slechts een kwartiertje lopen vanaf het centraal station of centrum van de stad. Wil je ergens anders op- en/of uitstappen? Houd dan rekening met extra vaartijd die we in rekening moeten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Varen is genieten

De boot is uitermate geschikt voor:

* Personeelsuitje
* Vrijgezellenfeest
* Verjaardagfeest
* Rondvaart met gids
* Familie uitje
* Themafeesten

Heb je vragen en/of specifieke wensen, wij denken graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de wensen te bespreken.

Arrangementen

Neem zelf drinken en/of eten mee aan boord, of laat het door ons verzorgen. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn. Maak van je vaartocht een compleet dagje uit van, combineer het met een workshop Bossche Bollen of worstenbroodjes maken bijvoorbeeld.

Drankafkoop
drankjes aan boord

Bespaar jezelf het sjouwen en koelen van de drankjes. Kies voor drankafkoop tijdens de vaartocht.

Meer info
Fingerfood
Tuna tataki

Geniet van heerlijke gerechtjes, lekker uit de hand te eten, eventueel met een vorkje.

Meer info
Bittergarnituur
Lekker snacken met bittergarnituur of bitterballen

Voor de lekkere trek, bittergarnituur aan boord. Mini-frikandel, kaassouflé, bitterbal en meer.

Meer info
Koffie / thee met …
Aan boord genieten op z'n Brabants

Koffie en/of thee aan boord, samen met een (mini-)Bossche Bol of worstenbroodje.

Meer info
Workshop Bossche Bollen maken
Workshop Bossche Bollen maken bij Bakkerij Royal

Leer zelf de echte Bossche Bol maken. Voor of na de vaartocht.

Meer info
Workshop worstenbroodjes maken

Leer het maken van deze Brabantse lekkernij van een echte bakker.

Meer info
Vragen, ideeën of specifieke wensen?

Andere wensen? Of een specifieke behoefte? Mail het ons.

Mail ons

Veel gestelde vragen en antwoorden

Ja hoor, in onze boten is het mogelijk om eigen drank en etenswaar mee te nemen. Houd rekening met het weer, zorg ook voor ijsblokjes of koelboxen, zodat de drankjes koud blijven. Indien je zelf voor eten en drinken aan boord zorgt, neem dan ook (plastic) glazen en servies mee.

Op D’n Dieske zijn maximaal 20 personen toegestaan. Maar neem even contact met ons op via info@devlottevloot.com of 06-28233823 om de mogelijkheden te bespreken.

Als de rolstoel door anderen in de boot getild kan worden, dan is het mogelijk om met de rolstoel aan boord te gaan. Houd er wel rekening mee dat onze opstapplaats aan een stadsstrand, dus met veel zand, ligt. En met een trap bereik je onze steiger. De waterlijn ligt nu eenmaal lager dan de kade.

Dankzij het dak, dat uit zonnepanelen bestaat, kan iedereen droog staan als het gaat regenen. Het dak kan er niet af, maar zowel op het voor- als op het achterdek kan men in de buitenlucht staan. In het midden van de boot, sta je onder het dak, dus droog of lekker in de schaduw.

Vul het online reserveringsformulier in, met de datum en het tijdstip waarop je wil varen. Geef in het open invulveld aan dat je de beschikbaarheid wil weten. Je ontvangt dan binnen 24 uur, maar meestal sneller, een e-mail terug met de beschikbaarheid en eventueel antwoord op andere vragen die je gesteld hebt. Houd altijd de spam-map of mail ongewenste e-mail in de gaten. Soms komt onze e-mail daarin terecht.

Wanneer we de reserveringsbevestiging hebben gestuurd, is de boot voor jou geboekt. Besluit je om mer dan 24 uur voorafgaand aan de vaartocht te annuleren, om welke reden dan ook, dan wordt 25% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit is 25% van het huurbedrag van de boot.

Annuleer je binnen 24 uur voor aanvang van de vaartocht, dan wordt 100% annuleringskosten gerekend. Oftewel het volledige huurbedrag.

Meer informatie over het annuleringsbeleid staat ook op deze pagina.

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
rondvaart in Den Bosch met D'n Moerasdraak

Grote rondvaartboot tot 30p.

Onze grote elektrische rondvaartboot biedt plaats van 30 personen, waarbij 1.5 meter afstand tot elkaar gegarandeerd kan worden. De boot is geschikt voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, familiedagen en educatieve rondvaarten.

BEKIJK
Waterfiets huren in Den Bosch

2 persoons waterfiets

Lekker op je eigen tempo door het water varen/fietsen. En nog lichaamsbeweging ook! Leuk met z’n tweeën, ook voor groepen mogelijk.

BEKIJK