Dagje uit

Voor de beste uitjes in Den Bosch moet u bij ons zijn. Ons motto is niet voor niets ‘u vraagt wij varen’. Van bruiloft op het water tot bedrijfsuitje. Van vrijgezellenfeest tot familiedag.
Lees verder
Trouwen op het water in Den Bosch

Vrijgezellenfeest

Voor grote en kleine groepen

Het beste vrijgezellenfeest vier je natuurlijk bij De Vlotte Vloot. We hebben boten voor kleine groepen en voor grote groepen. Het is mogelijk om een stripper aan boord te laten (wel zelf regelen) of bijvoorbeeld een zelf bedacht/meegebracht spel op onze boten met schipper te doen. Zo stel jij het vrijgezellenfeest samen dat helemaal past bij de aanstaande bruid of bruidegom.

Bestaat het vrijgezellenfeest uit maximaal 20 personen? Dan is D’n Dieske geschikt. Deze feestboot biedt voldoende ruimte voor 20 personen. Een schipper van De Vlotte Vloot bestuurt de boot en hij geeft jullie een mooie belevenis van de stad Den Bosch vanaf het water.

Heeft de vrijgezel een grote groep vrienden of vriendinnen? Onze D’n Dieske is een geschikte rondvaartboot tot 20 personen. In deze boot staan statafels en banken. De boot heeft een overkapping van zonnepanelen en is helemaal elektrisch. Voor grotere groepen, tot 30 personen, hebben we D’n Moerasdraak.

Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te nemen. Maar wij kunnen dit ook voor jullie verzorgen. Kijk eens bij onze arrangementen voor de mogelijkheden. Hebben jullie andere wensen? Bel ons om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch

Maak er een vrijgezellige dag van

Combineer een rondvaart met nog een activiteit in de stad en ga daarna los in Den Bosch. Jullie zijn verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Reserveer een boot
Lees ervaringen over onze ‘Vrijgezellenfeest’ service
Omdat moeder en schoonmoeder ook meegingen, zijn we gestart met een rondvaart door Den Bosch. Dat was voor iedereen het leukste. Pas later op de avond gingen we echt los. De schipper gaf ons nog goede tips voor gezellige kroegen.- A. ten Ham
Leuke activiteit om te doen. Aardige meneer die ons alles netjes en rustig uitlegde. Mooie omgeving. Al met al een aanrader!- Thieu Swinkels
Echt super leuk joh! Daar ga ik vast nog eens gebruik van maken 😀- Rubia Ernest

Trouwen op het water

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Dat kan bij De Vlotte Vloot.

Echt trouwen met jullie dierbaarste familie en vrienden èn een trouwambtenaar aan boord van D’n Dieske. Of u trouwt op een andere locatie in de stad en viert uw receptie aan boord van een van onze boten. Wij helpen u graag om op een unieke manier te trouwen, met jullie eigen persoonlijke wensen. Zo wordt jullie trouwdag een bijzondere belevenis. De genodigde gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze prachtige dag.

Daarom bieden wij ook maatwerk aan. De tijden zijn flexibel evenals de catering en het entertainment. Wilt u bijvoorbeeld een buffet aan boord voor de hele familie of wilt u proosten op al het moois dat er is? Met onze ervaring met bruiloften op het water brengen we u graag op ideeën.

Ook op het gebied van entertainment is van alles mogelijk. Het ene koppel danst graag op de diverse beats van een goede Spotify lijst en het andere stel geniet juist van een zanger(es) aan boord. Voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk uitsluitend de trouwceremonie of het feest op de boot te laten plaatsvinden.

Niets is dan ook zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de locatie en mogelijkheden. Daarom nodigen wij u ook uit om persoonlijk de vloot te komen bekijken en samen met de kapitein en hoofd catering uw wensen door te nemen.

Trouwen op het water in Den Bosch

Jullie trouwdag – een bijzondere belevenis

De mooiste dag van uw leven. Dat viert u toch op een boot in Den Bosch? We helpen u graag om op een unieke manier te trouwen, zoals jullie zelf wensen.

Neem contact op
Lees ervaringen over onze ‘Trouwen op het water’ service
Een onvergetelijke dag hebben we gehad. Ook heeft het weer goed meegewerkt.- Bruidspaar uit Vlijmen
's Ochtends trouwen in het stadshuis en daarna met onze dierbaarste gasten 's-Hertogenbosch verkennen vanaf het water. Wat hebben wij genoten.- Bruidspaar uit Vught
Alles was mogelijk bij De Vlotte Vloot. De eigenaar en tevens schipper denkt goed mee over onze wensen en de mogelijkheden die er zijn. Helaas zat het weer niet mee, maar met de overkapping stonden we heerlijk droog.- Bruidspaar uit Den Bosch

Bedrijfsuitje

Varen met collega’s

Een inspirerend teamuitje of personeelsfeest? Ga dan lekker varen door ‘s-Hertogenbosch. Onder het genot van een hapje en een drankje serieuze gesprekken voeren, plezier maken en collega’s eens buiten het werk leren kennen. Bij De Vlotte Vloot is van alles mogelijk om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken.

Er zijn tal van leuke uitjes te doen met collega’s in Den Bosch. Een rondvaart met De Vlotte Vloot is misschien wel de meest uiteenlopende activiteit. Gezellig een dag met collega’s op stap, lekker ontspannen op het water en een zelf meegebracht spel of activiteit op de boot leveren jullie ook nog gezamenlijk een bijdrage aan het teamgevoel. Ook is het mogelijk de vaartocht te combineren met een andere activiteit in de stad.

Bedrijfsuitje Den Bosch met collega's op het water

Ontspannen met collega’s en genieten op het water.

D’n Dieske, onze elektrische rondvaartboot voor maximaal 20 personen, is het meest geschikt voor een spetterend personeelsfeest. D’n Moerasdraak is geschikt voor maximaal 30 personen.

Reserveer een boot
Lees ervaringen over onze ‘Bedrijfsuitjes’ service
De Vlotte Vloot regelde de drankjes, wij zelf de hapjes en we namen een zangeres met gitaar mee. Wat hebben we genoten van een rondvaart op een zwoele zomeravond. Bedankt voor de gastvrijheid!- Communicatiebureau uit 's-Hertogenbosch
Een super leuke middag gehad en Den Bosch eens van een andere kant gezien. Aanrader!- Diana de Zwart

Familiedag

Kies voor een actieve of relaxte dag.

Organiseer jij dit jaar de familiedag? Wat gaan jullie doen? Het vergt nogal wat organisatietalent voor een geslaagd familieuitje. Heb je een actieve familie of zitten er een paar actievelingen bij? Is een stadswandeling geschikt of kan oma dat niet volhouden? Het valt niet mee om iets te organiseren waarbij iedereen het naar z’n zin heeft. Daarom is een rondvaart op een boot van De Vlotte Vloot heel geschikt voor een familiedag.

Op onze boot D’n Dieske mogen 20 personen. Men kan staan en zitten. Er zijn statafels en banken aanwezig. Onze geluidsinstallatie kan gebruikt worden voor die echte familie klassiekers of om dat ene favoriete nummer van je moeder te laten horen.

Vaarroute
Je kunt de vaartocht helemaal naar eigen wens invullen. Onze schipper geeft advies over de vaarroute op basis van de beschikbare tijd. Of je hebt een paar highlights die jullie absoluut willen zien. Bespreek het met de schipper en hij past de vaarroute daar op aan.

familiedag in Den Bosch voor elk budget

Tijdens een rondvaart heeft iedereen het naar de zin.

Maak het jezelf gemakkelijk. Bestel een arrangement bij de reservering van de boot en wij zorgen voor de hapjes en drankjes onderweg.

Reserveer een boot
Lees ervaringen van onze klanten
Op een zwoele zomeravond vierde ik mijn verjaardag met een vaartocht. Eens een andere manier van een feestje vieren. Bij De Vloot Vloot kon ik mijn eigen feestje helemaal naar mijn wens samenstellen.- Bastiaan de Grouw
Super goed verzorgd! Hapjes en drankjes aan boord en een gezellige schipper. Mijn 45ste verjaardag staat in de top 3! Genoten met mooi weer en lieve vriendinnen.- Mooi Doorbianc
Goede instructies en leuk bootje! Wij hebben enorm genoten :)!- Moniek van Leenders
We hebben genoten, vriendelijke geholpen. Echt een aanrader om te genieten van de omgeving! Zeker tot ziens!- Fam. Van Alphen

Teamuitje

Teambuilding op het water

De leukste teambuilding activiteit doe je bij De Vlotte Vloot. Van relaxen op het water tot actief meedoen met een zelf gemaakte quiz of speurtocht. Net wat jullie willen en wat het doel van het teamuitje is. We denken graag met jullie mee om een passende invulling aan de dag te geven.

Stel zelf een quiz samen met de leukste vragen over elkaar. Beantwoord tijdens de vaartocht de vragen, zo kan er een competitief element aan de rondvaart toegevoegd worden. Of gebruik vragen over de stad ‘s-Hertogenbosch om de kennis over de stad naar boven te halen.

Onze rondvaartboot D’n Dieske is het meest geschikt voor een groep van 20 personen. D’n Moerasdraak is geschikt voor 30 personen. Beide boten hebben een goede muziekinstallatie aan boord, voldoende en comfortabele zitplaatsen en er is ruimte om te staan en rond te lopen.

Speciale wensen
We denken graag mee over de invulling van het teamuitje. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, zodat de inwendige mens niet vergeten wordt. Ook is het mogelijk om zelf het eten en drinken te verzorgen. Doen jullie nog een andere activiteit voor of na de rondvaart? Hier houden we uiteraard rekening met aanvangstijden en de vaartijd. Laat ons je wensen weten en we kunnen samen een mooi dagje Den Bosch samenstellen.

uniek teamuitje met rondvaartboot door Den Bosch

Met het hele team het schip in

Wel zo makkelijk: bestel een arrangement bij de reservering van de boot en wij zorgen voor de hapjes en drankjes onderweg.

Reserveer een boot
Speciale wensen? Geen probleem!