Rondvaart

Klein feestje, groot feest, bedrijfsuitje, familie uitje? Denk dan eens aan een rondvaart in en om Den Bosch. Een ervaren en gezellige schipper laat u al het moois van ’s-Hertogenbosch vanaf het water ervaren.
Lees verder

Luxe sloep tot 12 personen

In D’n Bourgondiër, onze Zweedse houten sloep uit 1920, voelt alles meteen als vakantie

Heerlijk relaxed op het water. Deze luxe sloep heeft comfortabele zit- en ligplaatsen. En gaat het regenen? Dan is overdekt varen mogelijk. De ruime sloep heeft ruimte om in de boot rond te lopen, maar ook in de gangboorden. Er is 220 V. aanwezig en een muziek installatie.

Voor kinderen hebben we reddingsvesten. Geef bij de reservering aan dat u hiervan gebruik wil maken.

Heeft u speciale wensen geef dit aan bij uw reservering, we overleggen dan hoe we aan uw wensen kunnen voldoen.

lees meer

Vaartijden en tarieven

Met D’n Bourgondiër kunt u op elk gewenst tijdstip varen. Minimaal een uur en zo lang als u wilt. Wilt u minimaal 3 uren varen? Dan kunnen we op de Maas varen!

1 uur – € 175
2 uur – € 350
3 uur – € 500

Rondvaart Den Bosch met D'n Bourgondier van De Vlotte Vloot

D’n Bourgondiër tot 12 personen

Genieten op het water, terwijl een schipper u Den Bosch vanaf het water laat ontdekken. Als u wilt kan de schipper ook als gids fungeren.

Direct reserverenVaarkaart

We hebben hier een boottocht met arrangement “Brabants genieten” geboekt voor 22 personen. De eigenaar is in het begin serieus i.v.m. de veiligheid aan boord. Daarna kwam hij los en vertelde hij de ene na de andere wetenswaardigheid over Den Bosch. Eten en drinken (vooral de “Bossche bollen”) waren dik in orde. Was zeer leuk om met de ganse familie te doen, ondanks het slechte weer. Zeker een aanrader!

– Marleen Backx, Eindhoven

Feestboot tot 20 personen

Mooie sloep D’n Draak is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten.

D’n Draak, vernoemd naar een van de bekendste symbolen van Den Bosch, is onze feestboot voor maximaal 20 personen.

Deze grote boot is erg geschikt voor grote groepen, zoals vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, een familie dag en verjaardagsfeestjes.

De boot is voorzien van een goede geluidsinstallatie. Je kunt je eigen muziek afspelen via uw telefoon. Er zijn banken en statafels aan boord. Er is voldoende ruimte om rond te lopen op de boot.

Themafeest

Heeft u een feestje met een thema? Dan kunt u de boot versieren met bijvoorbeeld ballonnen of slingers. Varen met D’n Draak is altijd mogelijk, dankzij de overkapping kunt u altijd droog staan.

lees meer

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Draak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste vertrektijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee aan boord te nemen of wij verzorgen dit voor jullie. Kijk daarvoor eens op onze arrangementenpagina.

Zelf meenemen
Het is dus mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Wij rekenen dan €25 schoonmaakkosten.
Let op: dit zijn geen opruimkosten, u dient zelf glazen, blikjes, zakjes, bakjes, etc. op te ruimen en weg te gooien. Ook dient u zelf voor de koeling te zorgen d.m.v. koelboxen en/of bakken met ijsblokjes.

Boothuur:
1 uur voor € 200
2 uur voor € 400
3 uur voor € 575

Rondvaren in Den Bosch op de feestboot D'n Draak

D’n Draak tot 20 personen

Deze grote sloep is uitgerust met banken en statafels, sfeervolle verlichting voor varen in de avond, een geluidsinstallatie en kan geheel en gedeeltelijk overkapt worden. Dus ook met regen kan iedereen droog staan.

Direct boot hurenVaarkaart
Benieuwd naar de vaarroutes? Bekijk onze vaarkaart eens.

Elektrische feestboot tot 35 personen

Met D’n Dieske varen we volledig elektrisch.

D’n Dieske, vernoemd naar het Manneken Pis van ‘s-Hertogenbosch, is onze volledig elektrische feestboot voor maximaal 35 personen. Dankzij de elektrische motor, is het heerlijk rustig op het water en heeft u geen last van motorgeluid.

Deze grote boot is erg geschikt voor grote groepen, zoals vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, een familie dag en verjaardagsfeestjes.

De boot is voorzien van een goede geluidsinstallatie. U kunt uw eigen muziek afspelen via uw telefoon. Er is een koelkast aan boord en de gasten hebben de keuze om binnen, onder het zonnepanelen dak te staan of lekker in de buitenlucht. Er staan statafels aan boord en er zijn zitplaatsen. Of u neemt plaats op een van de zitzakken, voor op de boot.

Themafeest

Heeft u een feestje met een thema? Dan kunt u de boot versieren met bijvoorbeeld ballonnen of slingers. Varen met D’n Dieske is altijd mogelijk, dankzij de overkapping kunt u altijd droog staan.

lees meer

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Dieske varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Dieske bieden we drie opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* op nacalculatie
* u neemt het zelf mee, en betaalt schoonmaakkosten

Drankafkoop
We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 10,00 p.p.
2 uur € 15,00 p.p.
3 uur € 20,00 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van d’n Dieske

Nacalculatie
U kunt ook drankjes bestellen aan boord en dan rekenen we direct na afloop af. Eventueel kan een factuur hiervoor later verzonden worden. We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola.

Bier € 2,50 per blikje
Witte wijn en rosé € 4,50 per glas
Cola € 2,50 per blikje
Chaufontaine blauw € 2,50
Spa rood € 2,50 per glas
Koffie € 1,75 per kopje
Thee € 1,75 per kopje

Zelf meenemen
Ook is het mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Wij rekenen dan €25 schoonmaakkosten.
Let op: dit zijn geen opruimkosten, u dient zelf glazen, blikjes, zakjes, bakjes, etc. op te ruimen en weg te gooien. Ook dient u zelf voor de koeling te zorgen d.m.v. koelboxen en/of bakken met ijsblokjes.

Boothuur:
1 uur voor € 250
2 uur voor € 500
3 uur voor € 725

elektrische rondvaartboot D'n Dieske in Den Bosch

D’n Dieske tot 35 personen

Deze grote elektrische sloep is uitgerust met banken en statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, een dak van zonnepanelen en heerlijke zitzakken voor op de punt.

Direct boot hurenVaarkaart
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al bij de

Rondvaartboot tot 80 personen

Op de Oude Dirk geniet u met een zeer grote groep van Den Bosch vanaf het water

In samenwerking met Rederij Wolthuis bieden we ook het grote rondvaartschip de Oude Dirk aan. Deze boot is geschikt voor 80 personen en dan is er ook nog ruimte voor een uitgebreid buffet. Wilt u geen buffet, dan kunnen er wel 100 personen op de boot.

Bruiloften, themafeesten, personeelsfeesten, alles is mogelijk op de Oude Dirk. We varen in Den Bosch en buiten de stad. Dan kan ook het bovendek uitgeklapt worden. Er is een gezellige bar en toilet aan boord. Het schip straalt een nostalgische sfeer uit, en aan boord waant u zich in het jaar 1912. Of u nu kiest voor een rondvaart of een dagtocht-privé of avondtocht met diner, een mooie sfeervolle vaartocht is gegarandeerd.

lees meer

Vaartijden en tarieven

Uw reservering voor deze boot gaat rechtstreeks via rederij Wolthuis. Vermeld bij uw reservering dat u via De Vlotte Vloot komt. De prijzen voor deze rondvaart hangt af van uw wensen en het aantal personen aan boord. Overleg met rederij Wolthuis over uw wensen en ze doen u een passend aanbod.

Rondvaart Den Bosch met De Vlotte Vloot

Ouwe Dirk tot 80 personen

Met dit rondvaartschip uit 1912 vaart u ’s avonds over de Maas, een dagtocht naar Heusden of een rondvaart op de Dieze tot aan sluis Engelen.

Oude Dirk huren

Arrangementen

U vraagt wij varen. Wij maken uw dagje uit in Den Bosch graag onvergetelijk. Daarom hebben we diverse arrangementen samengesteld die u kunt boeken bij reservering van één van onze boten. Wel zo makkelijk.

Brabants genieten

Frisdrinken, rode en witte wijn, bier of koffie en thee? Met een Bossche bol, appeltaart of echte Brabantse worstenbroodjes? En lekker bij de borrel: chips of borrelnootjes.

Lees meer

Wijn op ’t water

Wat is er heerlijker dan genieten op het water met een wijntje in de hand? Dat kan tijdens een vaartocht met een wijnproeverij van de Wijndivas. Proef tijdens het varen heerlijke wijnen.

Lees meer

Bossche Bollen workshop

Maak het vrijgezellenfeest of teamuitje compleet met een Bossche Bollen workshop. Maak je eigen Bossche Bol en geniet tijdens de workshop van  de heerlijke chocolade en de (slag)room.

Lees meer

Lekker snacken

In samenwerking met  dé friettent van Den Bosch, Kees Kroket, hebben we een mooi arrangement samengesteld met broodjes kroket, broodjes frikandel en bittergarnituur.

Lees meer

Worstenbroodjes workshop

Combineer uw vaartocht met een workshop echte Brabantse worstenbroodjes maken. Leer in 1,5 uur hoe het deeg gemaakt wordt en stel zelf uw vulling samen voor uw eigen unieke smaak.

Lees meer

Fingerfood

Heerlijke gerechten die je met de hand kan eten: fingerfood van Café Bodega de Unie. Of aanmeren en genieten van een van de drie speciale menu’s die voor de Vlotte Vloot zijn samengesteld.

Lees meer

Beleef het met De Vlotte Vloot

Ons motto is niet voor niets ‘u vraagt wij varen’. Van bruiloft op het water tot bedrijfsuitje. Van vrijgezellenfeest tot familiedag. Het kan met De Vlotte Vloot.

Teamuitje

Lekker ongedwongen met collega’s een stuk varen. Of met je sportvrienden vieren dat jullie het kampioenschap gewonnen hebben. Dat kan heel gezellig door de wateren van Den Bosch.

Lees meer

Vrijgezellenfeest

Ga los in Den Bosch! Combineer een vaartocht met een andere activiteit en zoek ’s avonds het bruisende nachtleven op. Jullie zijn dan verzekerd van een vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Lees meer

Familiedag

Jij organiseert dit jaar de familiedag. Maar wat ga je doen? Varen natuurlijk! Gezellig met de hele familie met hapjes en drankjes, bijkletsen en ondertussen ‘s-Hertogenbosch vanaf het water bewonderen.

Bekijken

Praktische informatie

Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. Mocht u een boot willen huren, neem dan altijd een geldig legitimatiebewijs mee. U betaalt vooraf de borg en de kosten van de huur en brandstof. Voordat u aan boord gaat, krijgt u een goede duidelijke instructie over het varen en uitleg over de mogelijke vaarroutes aan de hand van de vaarkaart.

Opstapplaats

De Vlotte Vloot ligt bij Stadsstrand De Witte Sieb, Vaaltweg in ’s-Hertogenbosch.

Parkeren

U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vaarregels

Ook op het water rond Den Bosch gelden regels. En die regels gelden eigenlijk voor heel Nederland. U vindt alle regels op de website van Rijkswaterstaat en op politie.nl. Regels en tips die wij extra willen benadrukken:

  • Zijn er kinderen aan boord? Laat ze dan continu hun zwemvest aanhouden.
  • Gooi geen afval over boord. Bij terugkomst op het Stadsstrand staat er een container waar afval in gedeponeerd kan worden.
  • Roken is niet toegestaan aan boord van D’n Dieske en D’n Bourgondiër.
  • Naaldhakken zijn niet toegestaan aan D’n Dieske en D’n Bourgondiër. Ze beschadigen de vloeren en dat willen we voorkomen.
  • Groet de medemens op het water. Wel zo vriendelijk en zo weet u meteen of ze u gezien hebben.
  • Houd handen binnenboord. Ook bij in- en uitstappen. Dan kunt u zich nooit bezeren.

“Wij hebben met onze vriendengroep heerlijk gevaren door Den Bosch! Er was muziek aan boord en ook qua versnaperingen was er aan alles gedacht ?? De service en gastvrijheid waren uitstekend. Echt een aanrader!”

– Marleen Backx, Eindhoven