Familiedag

Geslaagde familieuitjes in ‘s-Hertogenbosch

Originele dag met de familie

Organiseer jij dit jaar het familie uitje? Wat gaan jullie doen? Het vergt nogal wat organisatietalent voor een geslaagde familiedag. Heb je een actieve familie of zitten er een paar actievelingen bij? Is een stadswandeling geschikt of kan oma dat niet volhouden? Het valt niet mee om iets te organiseren waarbij iedereen het naar z’n zin heeft. Daarom is een rondvaart op een boot van De Vlotte Vloot heel geschikt voor een familiedag.

Voor iedereen wat wils

Op onze boot D’n Dieske zijn 20 personen toegestaan. Men kan staan en zitten en zelf voorop de punt zitten of liggen. Er zijn statafels en comfortabele banken aanwezig. Onze geluidsinstallatie kan gebruikt worden voor die echte familie klassiekers of om dat ene favoriete nummer van je moeder te laten horen.

Vaarroute
Je kunt de vaartocht helemaal naar eigen wens invullen. Onze schipper geeft advies over de vaarroute op basis van de beschikbare tijd. Of je hebt een paar highlights die jullie absoluut willen zien. Bespreek het met de schipper en hij past de vaarroute daar op aan.

Arrangementen
In de meeste families zijn altijd wel een paar goede hobby koks aanwezig. Het is dus mogelijk om bij ons aan boord hapjes en eten te nuttigen dat jullie zelf meenemen. Wil je geen gedoe en geen zin in gesjouw? Dan kunnen wij de drank en hapjes voor jullie verzorgen. We hebben hiervoor diverse arrangementen samengesteld. Laat bij de reservering weten van welk arrangement jullie gebruik willen maken, dan nemen we contact voor de details over het tijdstip, aantallen, etc.

familiedag in Den Bosch voor elk budget
varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch

Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Vier het op één van onze boten. Met je eigen muziek, eten en drinken. Of wij regelen alles voor een feestje om nooit te vergeten.

Lees meer
Trouwen op het water in Den Bosch

Trouwen op het water

Echt trouwen met jullie dierbaarste familie en vrienden èn een trouwambtenaar aan boord van D’n Dieske. Het kan allemaal bij De Vlotte Vloot.

Lees meer
uniek teamuitje met rondvaartboot door Den Bosch

Teamuitje

Teambuilding op het water. Combineer de rondvaart bijvoorbeeld met een speurtocht of een vraag-en-antwoordspel. Gewoon relaxen kan uiteraard ook.

Lees meer