Teamuitje

Originele teambuilding op het water

Met het team het schip in

Leuke uitstapjes met het hele team doe je bij De Vlotte Vloot. Van relaxen op het water tot actief meedoen met een quiz of speurtocht. Net wat jullie willen en wat het doel van het teamuitje is. We denken graag met jullie mee om een passende invulling aan de dag te geven.

Inspiratie

Stel zelf een quiz samen met de leukste vragen over elkaar. Tijdens de vaartocht kunnen deze vragen beantwoord worden, zo kan er een competitief element aan de rondvaart toegevoegd worden. Maar ook vragen over de stad ‘s-Hertogenbosch zijn altijd leuk om de kennis over de stad naar boven te halen.

Rondvaartboot
Op onze rondvaartboot D’n Dieske kunnen maximaal 20 personen. Is de groep groter, dan is D’n Moerasdraak geschikt. Hierop kunnen 30 personen. Beide boten hebben een goede muziekinstallatie aan boord, voldoende en comfortabele zitplaatsen en er is ruimte om te staan en rond te lopen.

Speciale wensen
We denken graag mee over de invulling van het teamuitje. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, zodat de inwendige mens niet vergeten wordt. Ook is het mogelijk om zelf het eten en drinken te verzorgen. Doen jullie nog een andere activiteit voor of na de rondvaart? Hier houden we uiteraard rekening met aanvangstijden en de vaartijd. Laat ons je wensen weten en we kunnen samen een mooie activiteit samenstellen.

Neem contact op
uniek teamuitje met rondvaartboot door Den Bosch
Bedrijfsuitje Den Bosch met collega's op het water

Bedrijfsuitje

Serieus vergaderen of elkaar op een andere wijze leren kennen? Tijdens een rondvaart genieten jullie van de omgeving, de rust op het water en een goed gesprek.

Lees meer
familiedag in Den Bosch voor elk budget

Familie uitje

Een familiedag organiseren? Een rondvaart gecombineerd met een dagje Den Bosch. Wij regelen het eten en drinken of dit nemen jullie zelf mee.

Lees meer
varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch

Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Vier het op één van onze boten. Met je eigen muziek, eten en drinken. Of wij regelen alles voor een feestje om nooit te vergeten.

Lees meer