Personeelsfeest

Een unieke ervaring op het water

Bedrijfsuitje

Een inspirerend en leuk bedrijfsuitje of afdelingsuitje? Ga dan lekker varen door ‘s-Hertogenbosch. Onder het genot van een hapje en een drankje serieuze gesprekken voeren, plezier maken en collega’s eens buiten het werk leren kennen. Bij de Vlotte Vloot is van alles mogelijk om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken.

Diverse mogelijkheden

Er zijn tal van leuke uitjes te doen met collega’s in Den Bosch. Een rondvaart met De Vlotte Vloot is misschien wel de meest uiteenlopende activiteit. Gezellig een dag met collega’s op stap, lekker ontspannen op het water en met spellen of activiteiten op de boot leveren jullie ook nog gezamenlijk een bijdrage aan het teamgevoel. Ook is het mogelijk de vaartocht te combineren met met een andere activiteit in de stad.

D’n Dieske
Onze 20 persoons elektrische rondvaartboot D’n Dieske is uitermate geschikt voor een grote groep mensen. De boot overkapping van zonnepanelen en voor en achter op de boot kunt u in de buitenlucht staan of zitten. Wat voor weer het ook is, varen is altijd mogelijk. Ook is er voldoende ruimte aan boord voor een spel of activiteit. En de geluidsinstallatie zorgt voor de muzikale omlijsting van een zeer gezellige dag.

D’n Moerasdraak

Is de groep groter? Dan is D’n Moerasdraak wellicht een optie. Deze boot is ook volledig elektrisch en hierop mogen 30 personen. Ook deze boot heeft een zeer goede geluidsinstallatie waarop een mobiele telefoon aangesloten kan worden. En er is een toilet aan boord.

Arrangementen
Om de dag helemaal goed te verzorgen, bieden wij diverse arrangementen aan. Hapjes en drankjes aan boord, eten aan boord of na afloop dineren op locatie. Met De Vlotte Vloot is vrijwel alles mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden, neem contact met ons op of bel 06 28 23 38 23.

Bedrijfsuitje Den Bosch met collega's op het water
uniek teamuitje met rondvaartboot door Den Bosch

Teamuitje

Teambuilding op het water. Combineer de rondvaart bijvoorbeeld met een speurtocht of een vraag-en-antwoordspel. Gewoon relaxen kan uiteraard ook.

Lees meer
varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch

Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Vier het op één van onze boten. Met je eigen muziek, eten en drinken. Of wij regelen alles voor een feestje om nooit te vergeten.

Lees meer
familiedag in Den Bosch voor elk budget

Familiedag

Een familiedag organiseren? Een rondvaart gecombineerd met een dagje Den Bosch. Wij regelen het eten en drinken of dit nemen jullie zelf mee.

Lees meer