Vrijgezellenfeest

De perfecte activiteit op het water

Voor kleine en grote groepen

Het beste vrijgezellenfeest vier je natuurlijk bij De Vlotte Vloot. We hebben boten voor kleine groepen en voor grote groepen. Bedenk zelf een spel, quiz, activiteit of act en stel het vrijgezellenfeest samen dat helemaal past bij de aanstaande bruid of bruidegom.

Diverse mogelijkheden

Een boot huren bij De Vlotte Vloot betekent allerlei mogelijkheden voor een ontspannen vaartocht of een gezellig feestje.

D’n Dieske of D’n Moerasdraak
Heeft de vrijgezel een grote groep vrienden of vriendinnen? Onze D’n Dieske is een geschikte elektrische rondvaartboot tot 20 personen en D’n Moerasdraak is geschikt voor maximaal 30 personen. In deze boot staat een aantal statafels die ’s avonds mooi verlicht zijn. Ook zijn er comfortabele banken om op te zitten.

Combineer een rondvaart met nog een activiteit in de stad en ga daarna los in Den Bosch. Jullie zijn verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

varen tijdens vrijgezellenfeest Den Bosch
Bedrijfsuitje Den Bosch met collega's op het water

Personeelsfeest

Serieus vergaderen of elkaar op een andere wijze leren kennen? Tijdens een rondvaart genieten jullie van de omgeving, de rust op het water en een goed gesprek.

Lees meer
Trouwen op het water in Den Bosch

Bruiloft op het water

Echt trouwen met jullie dierbaarste familie en vrienden èn een trouwambtenaar aan boord van D’n Dieske. Het kan allemaal bij De Vlotte Vloot.

Lees meer
familiedag in Den Bosch voor elk budget

Familiefeest

Een familiedag organiseren? Een rondvaart gecombineerd met een dagje Den Bosch. Wij regelen het eten en drinken of dit nemen jullie zelf mee.

Lees meer