D’n Moerasdraak

Volledig elektrische grote sloep voor 30 personen #coronaproof

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 375
2 uur – € 750
3 uur – € 1100
4 uur – € 1450

D’n Moerasdraak, de bijnaam van ‘s-Hertogenbosch tijdens de tachtigjarige oorlog, is een volledig elektrische rondvaart- en feestboot voor maximaal 30 personen, zolang de coronamaatregelen gelden.

Deze grote boot is erg geschikt voor groepen, zoals vrijgezellenfeestjespersoneelsuitjes, een familie dag en verjaardagsfeestjes.

Dankzij de elektrische motor, is het heerlijk rustig op het water en ervaart u geen motorgeluid. De grote boot is voorzien van banken en statafels en er is een toilet aan boord. U kiest er zelf voor om onder het dak van zonnepanelen plaats te nemen of voorin of achterop de boot volledig in de buitenlucht.

De boot is voorzien van een goede geluidsinstallatie. U kunt uw eigen muziek afspelen via uw telefoon of de schipper zet een van z’n playlists op.

Themafeest

Heeft u een feestje met een thema? Dan kunt u de boot versieren met bijvoorbeeld ballonnen of slingers. Varen met D’n Moerasdraak is altijd mogelijk, dankzij de overkapping kunt u altijd droog staan.

Meer dan 30 personen

Wil je met een grotere groep varen dan 30 personen en de 1,5 meter social distancing geldt nog steeds, dan kunnn we met meerdere boten varen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren
Elektrische rondvaartboot van De Vlotte Vloot
D'n Moerasdraak

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Moerasdraak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Moerasdraak bieden we drie opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* op nacalculatie
* u neemt het zelf mee

Drankafkoop
We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 12,50 p.p.
2 uur € 17,50 p.p.
3 uur € 22,50 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van D’n Moerasdraak

Nacalculatie
U kunt ook drankjes bestellen aan boord en dan rekenen we direct na afloop af. Eventueel kan een factuur hiervoor later verzonden worden. We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola.

Bier € 2,50 per blikje
Witte wijn en rosé € 4,50 per glas
Cola € 2,50 per blikje
Chaufontaine blauw € 2,50
Spa rood € 2,50 per glas
Koffie € 1,75 per kopje
Thee € 1,75 per kopje

Zelf meenemen
Ook is het mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Neem dan ook plastic bekers, bakjes, etc. mee. Ook dient u zelf voor de koeling te zorgen d.m.v. koelboxen en/of bakken met ijsblokjes. En neem na afloop het afval mee en gooi dit thuis weg.

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 375
2 uur – € 750
3 uur – € 1100
4 uur – € 1450

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

Feestboot D’n Dieske – 20 pers.

Onze volledig elektrische rondvaartboot biedt tijdens de coronamaatregelen ruimte aan 20 gasten aan boord. Iedereen kan dan 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren.

BEKIJK
7 persoons zelf varen in Den Bosch

5 persoons elektrische sloep

Je hoort alleen het water tegen de boot, geen motorgeluid in onze elektrische sloep. Je huurt de boot voor 2 of 4 uren. Zachte kussens op de banken zorgen voor een comfortabele zit. Er is ruimte voor goed gevulde koelbox.

BEKIJK