D’n Moerasdraak

Volledig elektrische grote sloep voor 30 personen

Feestje aan boord of lekker genieten van de omgeving

Prijzen, incl. schipper

1 uur     € 400
1,5 uur  € 600
2 uur     € 775
2,5 uur  € 975
3 uur     € 1150

Langer varen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren
D'n Moerasdraak
Elektrische rondvaartboot van De Vlotte Vloot

Themafeest

Heb je een feestje met een thema? Dan kun je de boot versieren met bijvoorbeeld ballonnen of slingers. Varen met D’n Moerasdraak is altijd mogelijk, dankzij de overkapping kan iedereen altijd droog staan.

Over D’n Moerasdraak

D’n Moerasdraak, de bijnaam van ‘s-Hertogenbosch tijdens de tachtigjarige oorlog, is onze volledig elektrische rondvaart- en feestboot voor maximaal 30 personen.

Deze grote boot is erg geschikt voor groepen, zoals vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, een familie dag en verjaardagsfeestjes.

Dankzij de elektrische motor, is het heerlijk rustig op het water en ervaar je geen motorgeluid. De grote boot is voorzien van banken en statafels en er is een toilet aan boord. Je bepaalt zelf om onder het dak van zonnepanelen plaats te nemen of voor- of achterop de boot, volledig in de buitenlucht.

De boot is voorzien van een goede geluidsinstallatie. Je kunt je eigen muziek afspelen via uw telefoon of de schipper zet een van z’n playlists op.

Meer dan 30 personen
Wil je met een grotere groep varen dan 30 personen dan kunnen we met meerdere boten varen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vaartijden

We varen met D’n Moerasdraak wanneer je wil. Er zijn geen vaste tijden, maar tussen 9 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds is het heerlijk op het water. Wil je na 22 uur ’s avonds varen? Dan rekenen we daar een toeslag voor.

Vaak wordt er gekozen om 2 of 3 uren te varen. Korter is mogelijk, maar dan horen we vaak van onze gasten ‘zijn we er nu al?’.

Reserveren

Vaarroute

Er zijn verschillende routes om te varen in Den Bosch. Specifieke wensen kan je altijd aangeven bij de kapitein. En als het mogelijk is om daar langs te varen, waar jij wil, dan doen we dat uiteraard.

Meestal beginnen we de route met de rivier De Dommel. We pakken nog wat meer van het stadscentrum mee via de Brede en Smalle Haven. Soms plakken we daar de Zuid Willemsvaart aan vast of de rivier de Aa. Als de muziek luider moet, dan kiezen we ervoor om richting Ertveldplas, sluis Engelen en de Industriehaven te gaan. We kunnen/mogen met onze boten niet onder de huizen door varen (De Binnendieze).

Bekijk alvast onze vaarkaart voor de mogelijke routes.

Eten en drinken aan boord

Drankjes aan boord

Op D’n Moerasdraak bieden we de volgende opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* je neemt het zelf mee

Drankafkoop

We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat), cola (zero) en ice tea green. Je betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 17,50 p.p.
1,5 uur € 22,50 p.p
2 uur € 25,00 p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.
3 uur € 30,00 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van d’n Moerasdraak

Zelf meenemen

Ook is het mogelijk dat je zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Houd dan ook rekening met koeling door bijvoorbeeld koelboxen en/of bakken met ijsblokjes. En zorg zelf ook plastic bekers e.d.

Hapjes aan boord

Neem zelf chips, nootjes, kaas, worst of andere snacks mee aan boord. Of laat het door ons verzorgen. Zoals bittergarnituur of Fingerfood, als alternatief voor een diner. Ook is het mogelijk om een (luxe) lunch, broodjes, puntzakken friet of een borrelplank aan boord te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren

Op- en uitstaplocatie

Onze vaste opstap- en uitstaplocatie is bij aan de Vaaltweg in ‘s-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op slechts een kwartiertje lopen vanaf het centraal station of centrum van de stad. Wil je ergens anders op- en/of uitstappen? Houd dan rekening met extra vaartijd die we in rekening moeten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Varen is genieten

De boot is uitermate geschikt voor:

* Personeelsuitje
* Vrijgezellenfeest
* Verjaardagfeest
* Rondvaart met gids
* Familie uitje
* Themafeesten

Heb je vragen en/of specifieke wensen, wij denken graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de wensen te bespreken.

Arrangementen

Neem zelf drinken en/of eten mee aan boord, of laat het door ons verzorgen. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn. Maak van je vaartocht een compleet dagje uit van, combineer het met een workshop Bossche Bollen of worstenbroodjes maken bijvoorbeeld.

Drankafkoop
drankjes aan boord

Bespaar jezelf het sjouwen en koelen van de drankjes. Kies voor drankafkoop tijdens de vaartocht.

Meer info
Fingerfood
Fingerfood

Geniet van heerlijke gerechtjes, lekker uit de hand te eten, eventueel met een vorkje.

Meer info
Bittergarnituur
Lekker snacken met bittergarnituur of bitterballen

Voor de lekkere trek, bittergarnituur aan boord. Mini-frikandel, kaassouflé, bitterbal en meer.

Meer info
Koffie/thee met …
Brabants genieten - eten en drinken aan boord

Koffie en/of thee aan boord, samen met een (mini-)Bossche Bol of worstenbroodje.

Meer info
Workshop Bossche Bollen
Workshop Bossche Bollen maken bij Bakkerij Royal

Leer zelf de echte Bossche Bol maken. Voor of na de vaartocht.

Meer info
Workshop worstenbroodjes maken

Leer het maken van deze Brabantse lekkernij van een echte bakker.

Meer info
Vragen, ideeën of specifeke wensen?

Andere wensen? Of een specifieke behoefte? Mail het ons.

Meer info

Onze andere boot

Al onze boten worden bestuurd door een goede en gezellige schipper van De Vlotte Vloot.
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

Feestboot D’n Dieske – 20 pers.

Onze volledig elektrische rondvaartboot biedt ruimte aan 20 gasten aan boord. We kunnen zorgen voor een hapje en drankje aan boord.

BEKIJK