D’n Moerasdraak

Volledig elektrische grote sloep voor 30 personen

Van rustige rondvaart tot een echt feestje

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 400
1,5 uur – € 600
2 uur – € 775
2,5 uur – € 975
3 uur – € 1150

D’n Moerasdraak, de bijnaam van ‘s-Hertogenbosch tijdens de tachtigjarige oorlog, is een volledig elektrische rondvaart- en feestboot voor maximaal 30 personen.

Deze grote boot is erg geschikt voor groepen, zoals vrijgezellenfeestjespersoneelsuitjes, een familie dag en verjaardagsfeestjes.

Dankzij de elektrische motor, is het heerlijk rustig op het water en ervaart u geen motorgeluid. De grote boot is voorzien van banken en statafels en er is een toilet aan boord. U kiest er zelf voor om onder het dak van zonnepanelen plaats te nemen of voor- of achterop de boot volledig in de buitenlucht.

De boot is voorzien van een goede geluidsinstallatie. U kunt uw eigen muziek afspelen via uw telefoon of de schipper zet een van z’n playlists op.

Themafeest

Heeft u een feestje met een thema? Dan kunt u de boot versieren met bijvoorbeeld ballonnen of slingers. Varen met D’n Moerasdraak is altijd mogelijk, dankzij de overkapping kunt u altijd droog staan.

Meer dan 30 personen

Wil je met een grotere groep varen dan 30 personen dan kunnen we met meerdere boten varen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren
Elektrische rondvaartboot van De Vlotte Vloot
D'n Moerasdraak

Vaartijden en tarieven

U kunt met D’n Moerasdraak varen wanneer u wilt. Er zijn geen vaste tijden en de schipper vaart zolang als u wilt. Geef bij uw reservering aan wat de aanleiding of het thema van de rondvaart is, dan adviseren we over de mogelijkheden.

Drankjes aan boord

Op D’n Moerasdraak bieden we de volgende opties voor drank aan boord:

* drankafkoop
* u neemt het zelf mee

Drankafkoop
We serveren bier, witte wijn, rosé wijn, water (bruisend of plat) en cola. U betaalt dan per persoon een bedrag per uur en er kan onbeperkt gedronken worden.

1 uur € 17,50 p.p.
1,5 uur € 22,50 p.p
2 uur € 25,00 p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.
3 uur € 30,00 p.p.

* bovenstaande prijzen zijn excl. de huur van D’n Moerasdraak

Zelf meenemen
Ook is het mogelijk dat u zelf voor de drankjes aan boord zorgt. Neem dan ook plastic bekers, bakjes, etc. mee. Ook dient u zelf voor de koeling te zorgen d.m.v. koelboxen en/of bakken met ijsblokjes. En neem na afloop het afval mee en gooi dit thuis weg.

Boothuur, incl. schipper
1 uur – € 400
1,5 uur – € 600
2 uur – € 775
2,5 uur – € 975
3 uur – € 1150

Onze andere boten

Bekijk onze vloot. Van zelf varen tot varen met een schipper.
© fotograaf Evita Copier - zelf varen in een eend in Den Bosch

Elektrische eend

Met twee personen in een kleurrijke eend varen. Twee volwassenen of een volwassene en een kind. Er is ruimte voor uw koelbox of picknickmand en u kunt 1,5 uren in de eend varen.

BEKIJK
Elektrische rondvaartboot voor 40 personen

Feestboot D’n Dieske – 20 pers.

Onze volledig elektrische rondvaartboot biedt ruimte aan 20 gasten aan boord. We kunnen zorgen voor een hapje en drankje aan boord.

BEKIJK
Waterfiets huren in Den Bosch

2 persoons waterfiets

Lekker op je eigen tempo door het water varen/fietsen. En nog lichaamsbeweging ook! Leuk met z’n tweeën, ook voor groepen mogelijk.

BEKIJK