Bossche bollen workshop

Leuk voor een familiedag of personeelsfeest
Zelf dé Bossche specialiteit leren maken

Al eens gegeten? De echte Bossche Bol? Wat maakt die bol nu zo bijzonder? Leer het tijdens de workshop Bossche Bollen maken van Bakkerij Royal. De workshop vindt voor of na de rondvaart plaats.

Gedurende circa 1,5 uur leert u hoe u de kenmerkende chocoladefondant maakt. U voorziet zelf de soezen van een dikke laag chocolade, vervolgens kloppen we de slagroom en vullen we de bollen. U krijgt alle tips en trucs te horen om ze zelf te kunnen maken. Tijdens de workshop gaat u vooral zelf aan de slag. Het eindresultaat is direct op te eten of mee te nemen. Koffie en/of thee zijn inbegrepen bij de workshop.

Een ideaal uitje voor een familiedag of personeelsuitje: relaxen op het water en aan de slag in de bakkerij.

Inloop of privé workshop

INLOOP | Vanaf 1 persoon

Wil u deelnemen aan de workshop maar bent u met een kleinere groep dan kunt u aansluiten bij de inloop workshop. De kosten bedragen dan € 19,50 per persoon inclusief koffie en thee gedurende de workshop. U zit als groep bij elkaar aan tafel.

GROEPEN | Vanaf 6 personen

Indien u als groep privé deel wil nemen zonder deelnemers die u niet kent is dat ook mogelijk.

Beschikbare tijden zijn dagelijks om 10.00, 12.00 en 16.00. Ook is het om 14.00 mogelijk op de dagen dat er geen inloop workshop is. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers:

aantal deelnemers
prijs per persoon en excl. de boothuur
25 of meer  € 16,50
20 of meer  € 19,50
15 of meer  € 22,00
10 of meer  € 24,50
6 of meer  € 27,00
Bossche bollen workshop dagje uit rondvaart den bosch

Dit workshop arrangement is bij al onze boten te bestellen. Wij zorgen voor de boeking bij Bakkerij Royal, zodat het voorafgaand of aansluitend op uw rondvaart kan plaatsvinden.

Reserveren