Bossche bollen workshop

Leuk voor een familiedag of personeelsfeest
Zelf dé Bossche specialiteit leren maken

Prijzen vanaf € 19,00 p.p. (excl. boothuur)

Al eens gegeten? De echte Bossche Bol? Wat maakt die bol nu zo bijzonder? Leer het tijdens de workshop Bossche Bollen maken van Bakkerij Royal. De workshop vindt voor of na de rondvaart plaats.

Gedurende circa 1,5 uur leren jullie hoe je de kenmerkende chocoladefondant maakt. Je voorziet zelf de soezen van een dikke laag chocolade, vervolgens klop je de slagroom en vul je de bollen. Jullie krijgen alle tips en trucs te horen om ze zelf te kunnen maken. Tijdens de workshop gaan jullie vooral zelf aan de slag. Het eindresultaat is direct op te eten of mee te nemen. Koffie en/of thee zijn inbegrepen bij de workshop.

Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest: relaxen op het water en aan de slag in de bakkerij.

Tarieven inloop of privé workshop

INLOOP | Vanaf 1 persoon

Wil je deelnemen aan de workshop maar ben je met een kleinere groep dan kun je aansluiten bij de inloop workshop. De kosten bedragen dan € 21,50 per persoon inclusief koffie en thee gedurende de workshop. Je zit dan als groep in dezelfde ruimte.

GROEPEN | Prive workshop – vanaf 6 personen

Indien je als groep privé deel wil nemen, zonder deelnemers die je niet kent, dan is dat ook mogelijk.

De starttijd is afhankelijk van de beschikbaarheid bij de bakker. Een voorkeurstijd kan worden aangegeven, dan wordt daar rekening mee gehouden.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers:

aantal deelnemers
prijs per persoon en excl. de boothuur
6 – 9 personen € 29,00
10 – 14 personen € 26,50
15 – 19 personen € 24,00
20 – 24 personen € 21,50
vanaf 25 personen € 19,00
Bossche bollen workshop dagje uit rondvaart den bosch

Dit workshop arrangement is bij al onze boten te bestellen. Wij zorgen voor de boeking bij Bakkerij Royal, zodat het voorafgaand of aansluitend op uw rondvaart kan plaatsvinden.

Workshop locatie

De locatie van de workshop is op zo’n 15 minuten loopafstand van onze locatie. Tussen het einde van de workshop en de start van het varen laten we daarom altijd 30 minuten zitten. Voor de uitleg aan boord, vragen we iedereen altijd 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan gaat de uitleg niet van de vaartijd af.

Reserveren